Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
WORLDFACE je mladá moderní společnost zabývající se zastupováním obchodních společností, zprostředkovatelskými řešeními a sbližováním nabídky s poptávkou v oborech Grafický design, ICT (Informační a komunikační technologie) a Reality (nemovitosti, pozemky).

Personální agentura: - zprostředkování zaměstnání - výběr zaměstnanců - přímé i nepřímé vyhledávání kandidátů do silných českých i zahraničních firem - rychlý servis jak pro kandidáta, tak pro zaměstnavatele s ohledem na kvalitu poskytovaných služeb Oblasti, obory: - střední i vyšší management - IT, telekomunikace, FMCG, farmacie, výrobní ...

Solárium Fitness centrum - posilovna - osobní tréninky Sauna Masáže

Jste zaměstnavatel a potřebujete dočasnou výpomoc? Hledáte brigádu? WorkTime, spol. s r.o. je studentská agentura, se zaměřením na dočasnou výpomoc temporary help. Společnost vznikla v prosinci 1999 a vytvořila nabídku komplexních personálních služeb na nejvyšší úrovni. Našich služeb využívá více než 100 českých a zahraničních společností a ...

Nabízíme služby personální a vzdělávací agentury. Poskytujeme personální a ekonomické poradenství..

Firma Work for Life, s.r.o. se zaměřuje na zprostředkování prací v luxusních hotelových a gastronomických destinacích převážně v německy mluvící oblasti Švýcarska. Ve spolupráci s hotely zajišťujeme pro uchazeče ubytování a stravu. Dále pro zájemce obstaráváme pojištění a úvěrové financování.

PALACE TURMALIN - pronájem administrativního objektu. Administrativní objekt má 8 nadzemních podlaží, 7. a 8. podlaží je objemově ustoupené pro terasy, které ke kancelářím v těchto podlažích náleží.

DIVIZE INTERIÉRŮ, EXTERIÉRŮ nabízí klientům širokou škálu služeb v oblasti interiérů i exteriérů.

Internetový obchod, e-shop: - vysavače zn. Vorwerk, příslušenství k vysavačům - čistící prostředky - bazénová chemie Služby: - úklidové - čištění interiérů automobilů, autobusů.

Výroba - billboardy Výroba - reklamy - transparenty - reklamní cedule Velkoplošný tisk

Nabízíme širokou škálu fotoslužeb, ateliér, reportáže, výrobu digitálních i klasických fotografií, rychlé a kvalitní zpracování nejmodernější digitální technologií na fotopapíry Kodak.

Prodej, pronájem nemovitostí. Pronajímáme prostory pro nadstandardní bydlení i moderní pracovní zázemí. Jsme investiční a developerskou společností.

Činnost: - realitní makléř - developerská činnost.

Tiskárna: - maloformátový a velkoformátový tisk - vizitky - letáky - katalogy - plakáty - světelná reklama - grafické studio.

Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Jsme distributorem erotických vibračních pomůcek v designovém provedení. Nakupujte v našem e-shopu nebo kamenné prodejně. Zboží dodáváme v diskrétním balení.

Realitní společnost - kompletní servis při prodeji, koupi nebo pronájmu domu, bytu, pozemku, chaty, chalupy či komerční nemovitosti. Právní servis, poradenská činnost, vklad do katastru nemovitosti, financování, prezentace nemovitostí.

Komplexní poradenství pro zajištění finančního zdraví, ekonomické stability a úspěšného rozvoje podnikání: - řízení výkonnosti podniků - řízení lidských zdrojů - evropské dotace - vzdělávání a rozvoj - vyhledávání a výběr pracovníků - kurzy zdarma.

Autodoprava. Mezinárodní kamionová doprava MKD, nákladní (zajištění přepravy do všech států v Evropě). Tuzemská kamionová doprava-nákladní. Export-přeprava nábytku do západní Evropy (skříňové návěsy). Spedice (vlastní vozy+smluvní přepravci). Zasilatelství. Logistika. Transport-přeprava. Celní deklarace. Veřejný celní sklad: ...

Vodohospodářské práce. Zajištuje: -přeprava a zneškodňování obsahu domácích čistíren, septiku, jímek na čistírně odpadních vod. Nabízí: -čištění kanalizací strojem CAK 7 -dovoz a přečerpání pitné vody -zemní práce se strojem UDS 114, DH 112 -práce jeřábem AD 080 a sklápěcími automobily T 815, a LIAZ.

Nabízíme Vám kompletní servis notebooků, netbooků, opravy počítačů a další servisní služby. Záchrana - obnova poškozených či smazaných dat. Apple iPhone servis Zlín.