Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby v oboru aplikovaná ekologie - podnikový ekolog, komplexní služba formou outsourcingu - poradenství v životním prostředí.

Dodávka, prodej, servis: - počítače, výpočetní technika Služby: - tvorba počítačových sítí - správa serverů - webhosting.

Služby: - tvorba webových stránek - grafické práce - internetová reklama - webhosting.

Činnost: - zemní a výkopové práce - demolice

Chovatelská stanice: - Pudl velký, střední apricot. Psí salon: - úprava, stříhání psů.

Kosmetický salon - kosmetické ošetření pleti.

Recyklační dílna hendikepovaných - recyklace elektroodpadu - naše chráněná dílna rozseparuje na jednotlivé druhy materiál, které se dále používá jako vstupní surovina pro další zpracování.

Činnost: - komplexní služby v oblasti veřejných zakázek

Služby: - marketingové - výstavní expozice - POS a POP materiály, reklamní předměty.

Výroba, pronájem, bazar: - zábavní atrakce ( kolotoče, dětský vláček, nafukovací skluzavky).

Tiskárna. Tisk: kalendáře, naštívenky, letáky, sdružené zakázky, řezaná reklama, 3D reklama, frézování, digitální tisk, knihařské zpravování, zlazení, ražba, programování PHP, MS-Office, Flash, JS, Redakční systémy, razítka.

Vytváříme efektivní reklamní kampaň animovaného videa nebo 3D grafiky. Zajistíme vše od nápadu až po hotové animované video či vizualizaci: - 2D/3D animace - motion grafika - ilustrace - produktová vizualizace.

Služby: - manželský poradce - manželské poradenství

Služby: - líčení - vizážistka - manikúra

Služby: - tvorba webových animací, reklamních bannerů, Flash hry.

Služby - kompletní údržba zeleně - rizikové kácení stromů - výškové práce - úklidové služby.

Vývoj, prodej: - software pro zabezpečení počítačů.

Služby: - pedikúra (mokrá, suchá).