Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Angličtina: - kurz - překlady, tlumočení - výuka ve firmách i individuálně - individuální konzultace - příprava na pracovní pohovor - příprava ke zkouškám - všeobecná angličtina - obchodní angličtina - základy technické angličtiny´. .

Komplexní práce s výpočetní technikou: - servis a opravy počítačů/notebooků ( všech typů a značek) - montáže a upravy starých i nových počítačů - záchrana dat ze všech médií - tvorba a návrhy web stránek - poradenství v oblasti HW, SW - prodej stolních počítačů + příslušenství - zakázkové stavění PC.

Služby. - komplexní péče v oblasti marketingových služeb - marketingové poradenství na internetu - plánování, realizace - marketingové kampaně - reklama na facebooku - PPC reklama - budování PR - konzultace, školení.

Společnost pro projektové řízení PRINCE2® Jsme partnerem ATO (Accredited Training Organisation) a RCB (Registered Certification Body) spol. TAYLLORCOX. Služby - projektové metodiky na míru - audit projektu (project health check) - implementace zásad projektového řízení - vzdělávání a certifiakce projektových manažerů.

Veškeré kadeřnické služby, proměny, spolupráce s vizážisty a fotografem, používáme vlasové přípravky L´oréal Professionnel, kosmetické, pedikérské a masérské služby. Vlastní parkovací místa v centru města.

Nabízíme Vám možnost umístit vašeho pejska v příjemném areálu naši firmy, kde má dostatečnou a laskavou péči po celý den, individuálně možnost i v bytě.Máme profesionální praxi již 30.let a po vzájemné domluvě lze dohodnout i výcvik vašeho pejska buď jako přípravu na zkoušky či bonitaci a také pomoc při nápravě problémového chování vašeho pejska.

Služby: - zpracování ekologických auditů - vedení evidence odpadů - zpracování a likvidaci odpadů, i nebezpečných - nakládka a doprava - organizování školení a exkurzí s ekologickou tématikou - téma kompostování, čistírenské kaly, gastroodpady. Prodej, výroba, zapůjčení: - zdravotní pomůcky pro staré a nemohoucí osoby a ...

Činnost: - výuka angličtiny - překlady, tlumočení

Služby: - vyzvedávání denní pošty formou svozu

Garfické studio. Tiskárna. -velkoformátový, digitální, ofsetový tisk. -vizitky, vazba diplomových prací, potisk triček. -polep automobilů. Pobočka. Solná cesta 153 Uherské Hradiště

Nabízíme komplexní služby v oblasti informačních technologií, jako jsou opravy a modernizace počítačů, reinstalace operačních systémů, budování a správa metalických či bezdrátových počítačových sítí. Dále poskytujeme připojení k internetu MBinet v Ústí nad Labem a okolí.

Naše společnost se zabývá vyřizováním formalit, které jsou spojeny s podnikáním. Zajišťuje zázemí pro perfektní chod společnosti. Bezchybná registrace a zápis do obchodního rejstříku. Postaráme se o virtuální i reálné sídlo společnosti. Poskytujeme klientům kanceláře a konferenční místnosti. Máme za sebou přes tři tisíce poskytnutých sídel, více ...

Vydavatelství tiskopisů - vydavatelství účetních dokladů a tiskopisů.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Služby: - osobní a podnikatelský individuální koučink - firemní koučink - semináře a přednášky - efektivní komunikace - umění domluvit se a rozumět si, osobní rozvoj - poradenství v oblasti osobního růstu - zajištění překladů a tlumočení.

Polygrafický průmysl. Tiskárna, knihárna. Tisk na zakázku: -tiskopisy, formuláře, brožury, vizitky -ofsetový tisk.zdravotní tiskopisy/recepty, hospodářské tiskopisy -zakázkové tiskopisy -velkoplošný tisk -polep vozidel, reklamní polepy Knihtisk, knižní vazby, diplomky, bakalářky

Hostingové služby: - webhosting - webdesign - tvorba webu a e-shopu - SEO optimalizace - správce domén.

Projektové dokumentace technických zařízení, technologických celků, vzduchotechniky - výrobní technologie - strojní zařízení - vzduchotechnika - odprášení i větrání a klimatizace - vytápění klasickými zdroji (pevná fosilní paliva, plyn - vnitřní rozvody tepla, vody a kanalizace - regulace a měření.

Realitní kancelář - prodej domů, bytů, nemovitostí.

Činnost: - přeprava osobních vozidel

Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem: -byty -nemovitosti -nebytové prostory -výstavba nových bytů a domů Služby: -právní poradenství -realitní kancelář -stavební spoření -hypotéky -poradenské -zprostředkovatelské.