Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
- likvidace nebezpečných odpadů - svoz odpadů vlastními dopravními prostředky - optimální likvidace odpadů - spalovny, solidifikační zařízení, skládky, zařízení k recyklaci - poradenská činnost v oblasti nakládání s odpady - pronájem kontejnerů, navržení a optimalizaci skladovacích a sběrných nádob čištění nádrží a jímek - sanační ...

Rekondiční a relaxační masáže - masáže lávovými kameny - lymfatické masáže.

Studio Nely. Kosmetické služby.

Prodej: - úklidové prostředky - drogerie - profesionální chemie

Poskytujeme kompletní servis při zakládání a prodeji obchodních společností, prodeji ready made společností, poskytování sídla či vyřízení OSVČ. Nabízíme také právní poradenství. Zajišťujeme vedení účetnictví a také tvorbu webových stránek firem.

Komplexní a systémové řešení v oboru telekomunikací a telekomunikačních technologií. Outsourcing. Internetové připojení.

Zabývám se návrhy bytových a komerčních interiérů včetně realizace i poradenství.

Poskytujeme kvalitní úklidové služby, zejména úklid domácností, úklid kanceláří, úklid domů a další služby. Veškeré služby poskytujeme v regionech Praha a Středočeský kraj, po domluvě i v jiných lokalitách. Naše úklidová služba dělá jednorázové úklidy i pravidelné úklidy. Úklidové služby poskytujeme 24 hodin denně, úklid děláme v pracovních dnech ...

Soukromá poradna především v oblasti komunikace v partnerských, manželských a rodinných vztazích, pro profesionály z pomáhajících profesí vzdělávání a kurzy, vycházející ze systemického přístupu. Respekt, individuální přístup, možnost anonymity. Adresa zde uvedená je pouze korespondenční, konzultace jsou v Praze 10 - více viz webové stránky!

MOBILNÍ SALON - MY PŘIJDEME ZA VÁMI! Nabízíme kompletní kadeřnické, kosmetické a masérské služby po celé Praze a okolí! Jsme tým profesionálů s dlouholetou praxí a odbornou znalostí.

Kosmetický a relaxační salon v centru Prahy 2, Lublaňská 63/3, cca. 50 metrů od I.P.Pavlova nabízí širokou škálu ošetření profesionální německou kosmetikou Etre Belle. Revoluční ultrazvukové čištění pleti je součástí všech kosmetických ošetření. Ultrazvuk též využíváme ke vpravování ampulí, sér a kyseliny Hyaluronové.Salon dále nabízí pestrou ...

Nabízíme volná místa v jesličkách domácího typu, kde máme malý kolektiv pro ty nejmenší. Zahrada, výlety, volná hra dětí, celodenní program dle věku dítěte.

Služby: - rhb - sportovní a rekondiční masáže - vacupress - přístrojový lifting - skořicové zábaly - reflexní masáž - baňkování - moxování - prohřívací zábaly - parafínové zábaly - manuální lymfodrenáže - světelná terapie lampou BIO - lávové kameny - autogenní trénink - dechové techniky - míčkování - mobilizace - ...

Jsme zkrášlující estetické centrum v oblasti neinvazivní liposukce, omlazujících, relaxačních a kosmetických služeb. Poskytujeme ošetření: bezbolestná liposukce, odstranění celulitidy, kryolipolýza, omlazení pleti, lymfodrenáž, liposukce zmražením a tělové zábaly.

Masážní salon VERONIKA Pomáháme masáží proti otokům, celulitidě a pro krásnější pleť. Nabízíme masáže: Klasické - proti únavě a bolesti - zaměřujeme se na záda, krk, nohy, ruce a šíji. Horkými kameny - proti zánětům kloubů a při svalovém napětí, křečích a onemocnění nervového systému Medové - vhodné pro odplavování toxinů z ...

Zakázková výroba: -kuchyně, kuchyň -nábytek kancelářský -vestavěné skříně -schodiště -dětský pokoj, koupelna, posuvné dveře. Kuchyňské studio: Palečkův mlýn, Brněnská ulice 58, Třebíč -nabídka 3D návrhů a výroby kuchyňského nábytku.

Reklamní agentura - kompletní reklamní a tiskové služby - reklamní předměty - letáky, vizitky - kopírování.

Realitní kancelář - prodej nemovitostí, bytů, domů, pozemků - pronájem bytů.

Vývoj softwaru - databázové programy - grafické aplikace - webdesign, webové prezentace - webhosting.