Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Prohlídky a tlumočení po celém území ČR a střední Evropy - sportovní využití a program pro děti - ubytování - stravování - doprava.

Nakládání s odpady. Odvoz a likvidace stavebních sutí. Prodej, doprava: - písek - stavební materiál. Vyklízení sklepů a půd.

Tisk svatebních oznámení, vizitek, letáků, pozvánek a pohlednic. Výroba polymerních štočků.

Marketing a obchodní konzultace, outsourcing marketingu

Společnost Outdoor Space s.r.o. byla založena v roce 2003 jako firma specializující se na výstavbu reklamních zařízení, výlepy reklamních plakátů, montáže reklamních plachet, pronájmy vysokozdvižných montážních plošin a dopravní mechanizace.

- vydavatel časopisu Vodácký magazín.

Zajišťujeme venkovní reklamu od billboardů a bigboardů po maloplošné formáty. K našim produktům patří i světelná reklama na lampách nebo prosvětlené panely u dopravních komunikací.

Zajištění pronájmu reklamních ploch a provádění velkoplošného tisku. Nabídka billboardů, bigboardů a navigačních systémů.

Reklamní činnost. Komplexní reklamní služby FULL SERVIS: -venkovní reklama - billboardy, štítová stěna -inzerce.

Fotograf, fotografické práce - exteriérové i ateliérové focení.

Fotograf, fotografické práce - focení portrétů, dětí.

Grafické a interiérové studio - letáky, plakáty, ilustrace - vizitky, logo - webdesign - kompletní návrh interiérů - skleněné vázy, lustry, skleničky a dekorace do interiéru - broušené sklo na zakázku.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Umělecká činnost - kresba, ilustrace pro děti - grafika - návrhy

Multifunkční sportovní hala: - fitness - badminton, floorbal, judo, kickbox - skupinové sportovní lekce - wellnes, masáže - studia krásy - skybox - netradiční kavárna - konferenční místnost - plesy, společenské akce - konference, přednášky - firemní a vánoční večírky - pronájem sportovišť.

READY FOR CUT s.r.o. je kadeřnické studio zaměřené na účesové trendy propojené s módou. Naši kadeřníci Vám profesionálně poradí s výběrem střihu, barvy, společenského účesu či doporučí vlasovou kosmetiku pro domácí péči. Používáme výhradně kosmetiku L´Oreal Professional a Kérastáse. V našem salonu se skvěle postaráme jak o dámy tak i pány a děti. ...

Oceňování podniku. Ekonomické poradenství. Překlady. Tlumočení.

Dodávka: - hardware - software. Bezdrátové připojení k internetu okres Kroměříž, Přerov, Zlín. Instalace: - software.

Služby: - dámské a pánské kadeřnictví, kadeřnický salón. - stříhání, barvení, melírování, tónování - kosmetika, kosmetické a vizážistické studio: - ošetření pleti biostimulačním laserem - permanentní make-up - chemický peeling - líčení obličeje - manikúra, nehtové studio - suchá pedikúra - odborné ošetření nohou speciální frézkou - ...