Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Přímý výrobce reklam, velkoplošného digitálního tisku, cedulí, samolepek, bannerů, potisku deskových materiálů. Provádíme polepy aut, orientační systémy, razítka, gravírování a 3D řezání písma z polystyrénu.

Kopírování. Velkoformátový tisk. Velkoformátové skenování.

Masážní procedury, relax, wellness a ajurvéda z klidu a moudrosti Asie. Srovnání dechu, přijímání energie a obnovení harmonie v emocích, myšlenkách a životech.

Akviziční a restrukturalizační poradenství. Nabízíme management krizí a rizik. Spravujeme pohledávky a poskytujeme právní servis.

Nabízíme: - solar studio - krzo sauna - aerobic - vacu studio - pilates studio - bazén a sauna

Solárium Bowling Fitness - whirpool, sauna, pára Squash Lázeňské procedury perličková koupel, olejové bylinkové lázně, podvodní masáže, parní tunel Masáže

Služby spojené s distribučními pracemi pro tuzemské a zahraniční firmy. - skladování - skladová logistika - balení, kompletace

-Realitní činnost -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

WORLDFACE je mladá moderní společnost zabývající se zastupováním obchodních společností, zprostředkovatelskými řešeními a sbližováním nabídky s poptávkou v oborech Grafický design, ICT (Informační a komunikační technologie) a Reality (nemovitosti, pozemky).

Personální agentura: - zprostředkování zaměstnání - výběr zaměstnanců - přímé i nepřímé vyhledávání kandidátů do silných českých i zahraničních firem - rychlý servis jak pro kandidáta, tak pro zaměstnavatele s ohledem na kvalitu poskytovaných služeb Oblasti, obory: - střední i vyšší management - IT, telekomunikace, FMCG, farmacie, výrobní ...

Solárium Fitness centrum - posilovna - osobní tréninky Sauna Masáže

Jste zaměstnavatel a potřebujete dočasnou výpomoc? Hledáte brigádu? WorkTime, spol. s r.o. je studentská agentura, se zaměřením na dočasnou výpomoc temporary help. Společnost vznikla v prosinci 1999 a vytvořila nabídku komplexních personálních služeb na nejvyšší úrovni. Našich služeb využívá více než 100 českých a zahraničních společností a ...

Nabízíme služby personální a vzdělávací agentury. Poskytujeme personální a ekonomické poradenství..

Firma Work for Life, s.r.o. se zaměřuje na zprostředkování prací v luxusních hotelových a gastronomických destinacích převážně v německy mluvící oblasti Švýcarska. Ve spolupráci s hotely zajišťujeme pro uchazeče ubytování a stravu. Dále pro zájemce obstaráváme pojištění a úvěrové financování.

PALACE TURMALIN - pronájem administrativního objektu. Administrativní objekt má 8 nadzemních podlaží, 7. a 8. podlaží je objemově ustoupené pro terasy, které ke kancelářím v těchto podlažích náleží.

DIVIZE INTERIÉRŮ, EXTERIÉRŮ nabízí klientům širokou škálu služeb v oblasti interiérů i exteriérů.

Internetový obchod, e-shop: - vysavače zn. Vorwerk, příslušenství k vysavačům - čistící prostředky - bazénová chemie Služby: - úklidové - čištění interiérů automobilů, autobusů.

Výroba - billboardy Výroba - reklamy - transparenty - reklamní cedule Velkoplošný tisk

Nabízíme širokou škálu fotoslužeb, ateliér, reportáže, výrobu digitálních i klasických fotografií, rychlé a kvalitní zpracování nejmodernější digitální technologií na fotopapíry Kodak.

Reklamné činnosti Montáž autodoplnkov Vedenie účtovníctva Prenájom hnuteľných vecí Filtrovanie rastlinného oleja Tvorba a správa webových stránok Veľkoobchodná a maloobchodná činnosť Sprostredkovanie obchodu, výroby a služieb Organizovanie kultúrnych a spoločenských podujatí Výroba elektrických zariadení na bezpečné napätie Poradenská ...

Prodej, pronájem nemovitostí. Pronajímáme prostory pro nadstandardní bydlení i moderní pracovní zázemí. Jsme investiční a developerskou společností.