Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
DUNA ekonomický software je spolehlivý informační systém pro vedení účetnictví, mezd, daňové evidence či skladů a objednávek, který usnadní práci nejen menším a středním firmám, ale také podnikatelům nebo nevýdělečným organizacím. Na tvorbu a vývoj těchto ekonomických, účetních, obchodních, prodejních a mzdových systémů (softwarů) DUNA se ...

Služby: - marketing - PPC reklama - SEO optimalizace - zhotovení newsletterových kampaní - programování - tvorba webů

Služby - kariérový poradce, - lektor a kouč - kurzy a školení pro firmy.

Nabízíme služby v oblasti vývoje softwaru, údržby, podpory, migrace, konzultace a řízení projektů.

Služby: - čištění kanalizací - čištění odpadů - sání a čerpání - odvoz, vývoz jímky, septiky, žumpy

Služby: - překlady - ekonomické, právní, prezentační, technické, - tlumočení - korektury - výuka jazyků - angličtina - kurzy pro firmy.

Služby: - čištění interiérů - čištění koberců a sedacích soupav - čištění interiérů automobilů.

Služby: - detoxikace - kraniosakrální terapie - masáže.

Školení, semináře, koučing, tréning: - oblast automobilového průmyslu Služby: - audity - analýzy - nápravná opatření - personální služby

Správa počítačových sítí - správa serverů - vývoj aplikací.

Návrhy interiérů, realizace interiérů, návrhy a realizace interiérů, design interiérů, bytový architekt, design interiéru a nábytku, návrhář interiéru. Maloobchod, velkoobchod: -domácí spotřebiče, osvětlení, sedací nábytek, grafické služby.

Fotoateliér: -DTP počítačové pracoviště. -fotoslužby, fotografování: -modelingové foto černobílé, tónované, barevné -portrétní foto -průkazkové foto -svatební fotografie.

Prodej, e-shop: - výrobky z textilu - dárkové předměty - kapsáře - dětské polštářky - látkové panenky Služby: - strojní vyšívání - šití reklamních předmětů Chráněná dílna.

Služby: - masáže - ruční lymfatická masáž - těhotenské masáže.

Činnost: - tvorba webových stránek

Služby: - rehabilitace - relaxace - regenrace - masáže - přírodní doplňky stravy - výživové poradenství.

Činnost: - vývoj systémů a aplikací - tvorba webové stránky, e-shopy - webdesign - internet marketing - grafické služby - tisk

Služby: - internetové přípojení - VoIP telefon - televize.