Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Architektonický ateliér - projetování staveb - autorský dozor.

Gastronomie od A-Z - odborné poradenství v obchodních, organizačních a provozních záležitostech. Zajišťujeme nejen poradenství ale i komerční služby při slavnostních a společenských příležitostech - BANKETY, RAUTY, GARDEN PARTY, COCKTAIL PARTY, aj.

Vývoj, dodávka: - softwarové nástroje pro plánování a optimalizaci výroby.

Činnost: - vývoj mobilních aplikací - tvorba WAP microsites a prezentací - mobilní reklama, marketing

Služby: - vacupower - vibrosauna - vacustepper - masáže - výživové poradenství - kosmetika - pedikúra.

Služby: - designové návrhy, grafické návrhy - webdesign - tvorba internetové prezentace, firemní webové portály, elektronické obchody - servis, správa webových stránek.

Činnost: - investiční a dotační poradenství - projektový management - regionální rozvoj a strategické plánování - veřejné zakázky

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Vydavatelství: - zpravodajský měsíčník pro státní správu a podnikatele - Parlament, vláda, samospráva.

Služby: - založení společnosti na klíč - virtuální sídlo společnosti - podnikatelský plán - vedení účetnictví - tvorba webových stránek - návrh loga a vizitek.

Marketingový konzultant a designér. Služby: - marketingové strategie - zvýšení kvality služeb - zvyšení výkonu webů a e-shopů.

Služby: - tvorba reklamy - vytváření mediální kampaně v televizi, rádiu, tisku, na internetu.

Reklamní agentura. Služby: - marketingový průzlum - poradenství - grafické služby, grafika - public relations - tisk - návrh a výroba reklamy.

Služby: - fotografka - portrétní fotografie - svatební foto.

Služby: - vývoj výukového softwaru na rozvoj řeči a komunikace - logopedický software a výukové počítačové programy.

Služby: - outsourcing - zpracování učetnictví - mzdová agenda - daňové poradenství.

Služby: - návrhy a realizace interiérů - truhlářské práce - nábytek na míru - kuchyňský nábytek - podlahářské práce - obkladačské práce - rekonstrukce domů a bytů. Showroom / kancelář LUXRA Smetanovo nábřeží 14/327 110 00 Praha 1 – Staré Město

Psychologická ambulance, psychoterapie - psychoterapeutická pomoc - psychologické poradenství.

Služby: - pronájem vlastní nemovitosti - multifunkční objekt - komplex budov (bydlení, skladové, výrobní, administrativní, ubytovávací využití).

Činnost: - návrhy a realizace kuchyní značky Gorenje - kuchyňské studio. Starostrašnická 2377/32 10000 Praha - Strašnice