Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Reklamní agentura. Vztahy s médii: - organizace tiskových konferencí - tvorba a distribuce tiskových zpráv - mediální trénink - výkon funkce tiskového mluvčího - komunikace s novináři. Informační servis: - monitoring médií a dalších informačních zdrojů - analýza mediálních výstupů. Organizace akcí: - společenské akce - ...

Komplexní služby v oblasti Bezpečnosti práce (BOZP), Požární ochrany (PO) a Pracovnělékařských služeb (PLS) - outsourcing, školení a vzdělávání, e-learning, dokumentace, audity BOZP a PO, dohled nad pracovišti pro PLS. Nabízíme jednoduchou, profesionální a efektivní spolupráci s využitím vlastních IT řešení.

Oceňování nemovitostí. Prodej a pronájem: - bytové a nebytové prostory.

Prestige Photo s. r.o. byla založena v roce 2002 a sídlí v Praze 5. Od vzniku firmy je její hlavní podnikatelskou aktivitou speciálně reportážní, průmyslová a technická fotografie. Pro fotoamatéry zajišťujeme zpracování zakázek (digitální cestou). Dovolujeme si Vám nabídnout naše služby pro účely Vaší firmy nebo spolupráci při pořádání různých ...

Tiskárna, tiskové služby: - výseky (i do hotových knih) - termoražba (zlacení) metalickou, difrakční, holografickou fólií - reliéfní ražba - perforace - rýhování - laminování - číslování - parciální lak - do formátu B1.

Služby: - tvorba firemní prezentace a kancelářských potřeb - návrh loga Vaší firmy - tisk hlavičkových dopisních papírů a vizitek - výroba razítek - tisk plakátů a transparentů - zásobování kancelářským zbožím.

Stěžejní aktivitou společnosti je výroba a distribuce reklamních kalendářů a diářů, která je doplněna tiskovými a grafickými službami. Společnost je výhradním distributorem značky Vileroy Boch na českém reklamním trhu. Na trhu působíme přes 10 let. Nabídka: - výběr z nabídky více než 200 titulů nástěnných a stolních kalendářů mnoha ...

Komplexní úklidový servis. Zprostředkování obchodu a služeb. Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Truhlářství.

Společnost PREMIER system a.s. vznikla v roce 1998 jako plně česká firma s vlastním know-how a je nyní předním producentem informačních a ekonomických systémů na českém trhu. Nosným programem společnosti je výroba a distribuce vlastního stejnojmenného ekonomického informačního softwaru PREMIER system pro řízení podniků a firem. Produktovou nabídku ...

Správa a údržba komunikací. Svoz a likvidace: - velkoobjemový odpad. .

Výroba reklamních a dárkových předmětů.

Prohlídky a tlumočení po celém území ČR a střední Evropy - sportovní využití a program pro děti - ubytování - stravování - doprava.

Nakládání s odpady. Odvoz a likvidace stavebních sutí. Prodej, doprava: - písek - stavební materiál. Vyklízení sklepů a půd.

Tisk svatebních oznámení, vizitek, letáků, pozvánek a pohlednic. Výroba polymerních štočků.

Marketing a obchodní konzultace, outsourcing marketingu

Společnost Outdoor Space s.r.o. byla založena v roce 2003 jako firma specializující se na výstavbu reklamních zařízení, výlepy reklamních plakátů, montáže reklamních plachet, pronájmy vysokozdvižných montážních plošin a dopravní mechanizace.

- vydavatel časopisu Vodácký magazín.

Zajišťujeme venkovní reklamu od billboardů a bigboardů po maloplošné formáty. K našim produktům patří i světelná reklama na lampách nebo prosvětlené panely u dopravních komunikací.

Zajištění pronájmu reklamních ploch a provádění velkoplošného tisku. Nabídka billboardů, bigboardů a navigačních systémů.

Reklamní činnost. Komplexní reklamní služby FULL SERVIS: -venkovní reklama - billboardy, štítová stěna -inzerce.

Fotograf, fotografické práce - exteriérové i ateliérové focení.