Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Naší hlavní činností je provádění thajských masáží speciálně vyškolenými terapeutkami z Thajska, které mají dlouholeté zkušenosti s masážemi v různých zahraničních resortech a lázních.

Překladatelská agentura Mailbox translations nabízí kvalitnía odborné překlady textů, tlumočení do téměř všech světových jazyků. Překlady textů jsou prováděny profesionálními překladateli za výhodné ceny.

Bezpečnostní agentura: - ostraha objektů - kontroly pracovní neschopnosti zaměstnanců - ostraha na společenský, kulturních akcích - recepční služby - doprovod dítěte, seniorů. Dispečink, tel.: 774 738 264

Služby: - autodoprava - odvoz sutě, odpadu - zemní práce - demolice - vyklízení prostor - dovoz, odvoz kontejneru. Velkoobchod, maloobchod: - písek, štěrk - kačírek - zemina.

Bezpečnostní agentura: - ochrana osob a majetku.

Andělský certifikovaný průvodce a médium - andělské semináře.

Služby: - striptýzové vystoupení všeho druhu - striptýz dámsky, pánský, kontaktní - gogo tanečnice

Vývoj, výroba: - měřící přístroje pro měření ionizačního záření

Služby: - masáže - depilace - barvení řas, obočí - líčení

Služby: - videa na míru - reklamní videa - produktové video - promo video

Činnost: - oprava, servis počítače, výpočetní technika - vývoj software - záchrana dat z různě poškozených disků a datových médií

Činnost: - kovovýroba - výroba stájové díly pro chov koní Úklidové služby.

Mediální agentura - mediální komunikace ve všech mediálních formátech - reklamní kampaně - marketingové strategie - propagace, prezentace - reklamní prostor v médiích.

Tiskárna. Výroba: -kalendáře, stolní, nástěnné, speciální -hrací karty -organizéry -diáře.

Služby: - klinický psycholog - individuální psychoterapie - psychologické poradenství - psychodiagnostika

Výuka, překlady, tlumočení: - vietnamský jazyk Tematické přednášky a kurzy.

Personální agentura - personální poradenství - hledání vhodných zaměstnanců - nabídka volných pracovních míst - poradenství v oblasti lidských zdrojů.

Služby: - zdravotní přístrojová pedikúra