Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Fotograf, fotografické práce - focení portrétů, dětí.

Grafické a interiérové studio - letáky, plakáty, ilustrace - vizitky, logo - webdesign - kompletní návrh interiérů - skleněné vázy, lustry, skleničky a dekorace do interiéru - broušené sklo na zakázku.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Umělecká činnost - kresba, ilustrace pro děti - grafika - návrhy

Multifunkční sportovní hala: - fitness - badminton, floorbal, judo, kickbox - skupinové sportovní lekce - wellnes, masáže - studia krásy - skybox - netradiční kavárna - konferenční místnost - plesy, společenské akce - konference, přednášky - firemní a vánoční večírky - pronájem sportovišť.

READY FOR CUT s.r.o. je kadeřnické studio zaměřené na účesové trendy propojené s módou. Naši kadeřníci Vám profesionálně poradí s výběrem střihu, barvy, společenského účesu či doporučí vlasovou kosmetiku pro domácí péči. Používáme výhradně kosmetiku L´Oreal Professional a Kérastáse. V našem salonu se skvěle postaráme jak o dámy tak i pány a děti. ...

Oceňování podniku. Ekonomické poradenství. Překlady. Tlumočení.

Dodávka: - hardware - software. Bezdrátové připojení k internetu okres Kroměříž, Přerov, Zlín. Instalace: - software.

Služby: - dámské a pánské kadeřnictví, kadeřnický salón. - stříhání, barvení, melírování, tónování - kosmetika, kosmetické a vizážistické studio: - ošetření pleti biostimulačním laserem - permanentní make-up - chemický peeling - líčení obličeje - manikúra, nehtové studio - suchá pedikúra - odborné ošetření nohou speciální frézkou - ...

Autodoprava: - vnitrostátní přeprava - mezinárodní přeprava - spedice. Skladovací prostory. Servis: - opravy veškerých motorových vozidel - pneuservis pro nákladní i osobní vozy - ruční mytí nákladních automobilů.

Autodoprava: - vnitrostátní přeprava - mezinárodní přeprava - spedice. Skladovací prostory. Servis: - opravy veškerých motorových vozidel - pneuservis pro nákladní i osobní vozy - ruční mytí nákladních automobilů.

Zemní práce Vrchlabí, Hostinné, Trutnov a celé Krkonoše Zemní i výkopové práce s pomocí kráčejících bagrů. Díky našim kráčejícím bagrům zvládneme veškeré zemní práce v těžce dostupných terénech, v lese, okolo kolejí, na svahu i při čištění rybníků - TATRA 815 s 3 - PRAGA V3S sklápěč V zimních měsících provádíme ve Vrchlabí a ...

Výroba, prodej: -samolepící etikety -bezpečnostní značky -jazyková kolečka Nakladatelství.

Provádíme řadu zkrášlujících a zeštíhlujících procedur a mnoho relaxačních i léčivých masáží. Pro formování těla užíváme laserovou lipolýzu, radiofrekvenční systém nebo cvičení na vibrační plošině.

Fitness centrum. Poskytujeme tyto služby: - kosmetika, masáže - manikúra, kadeřnictví, sauna.

Služby: - konzultační činnosti zaměřující se na výzkumné, vývojové a inovační projekty pro rozvoj podnikaní a zvýšení konkurenceschopnosti.

Komplexní outsourcing internet služeb: -dodávky řešení pro jednotlivé projekty od poradenských a konzultačních služeb až po dodávku HW a jeho správu -komplexní zajištění všech služeb v oblasti Internetu za předem definované náklady. Speciální SW aplikace: -aplikace pro www prezentace - on-line rezervační systémy, úvěrové kalkulačky, ...

Informační systém pro advokátní kanceláře ISAK, informační systémy, databáze, poradenské služby, projektování v IT technologiích.