Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - psycholog - psychoterapeut Další ordinace: Thámova 133/24 Praha 8 Karlín

Služby: -zavedení systému řízení podle standardu ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, VDA 6.1 -optimalizace systému řízení podle specifických požadavků klienta nebo zákazníka -vyhotovení firemní dokumentace „na klíč“ -provázání systému řízení s právními požadavky -následná péče o zavedený systém řízení -školení zaměstnanců.

Výroba reklamy: -samolepky, nápisy, tabule, auta. Potisk: -textil -reklamní předměty -sklo -PE tašky.

Architekt: - řešení interiéru. Stavební projekce: - občanské, bytové stavby.

Masérské, rekondiční a regenerační služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Pronájem a půjčování věcí movitých -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské ...

Činnost: - služby v oblasti Public Relations - marketingové služby.

Služby: - energetické služby - dotace - hypotéky, úvěry - finanční poradenství - právní služby - energetické štítky, energetické audity - tvorba webových stránek - zastupování na úřadech - zakládání společností - oceňování majetku, odhady ceny nemovitostí. Malíř dětských pokojů: - návrhy a realizáce pohádkových postav a ...

Služby: - tvorba prodejních kanálů - tvorba strategie a realizace (videa, microsites, ebook, grafika, kampaně na sociálních sítích).

Služby: - překladatelské, tlumočnické: - anglický jazyk, angličtina.

Vývoj, distribuce - zdravotnický software MWPharm

Realitní kancelář: - prodej nemovitostí - pronájem nemovitostí.

Služby: - návrhy interiérů kanceláří a jiných firemních prostor - realizace interiérů kanceláří a jiných firemních prostor - stěhování - servis, montáž nábytku.

Dovoz: - flexibilní ekologické stavební materiály

Manažerský institut: - vzdělávací organizace - vzdělávání v oboru management.

Nabídka poradenství v oblasti podnikání a řízení podniku, provádění průzkumu trhu a veřejného mínění.

Realitní kancelář. Kontaktní místo: Ječná 529/29, Praha 2

Návrhy a realizace interiérů, prodej obkladů, dlažeb, sanitární keramiky, sprchových koutů, van, vodovodních baterií, koupelnového nábytku a doplňků. Nabízíme kompletní servis od návrhu po realizaci.

Služby: - autodoprava - přistavení kontejneru - odvoz odpadu (zemina, suť, šrot...) - vyklízecí práce, vyklízení.

Služby: - hlídání dětí - doučování - úklidové služby - venčení a hlídání psů - hodinový manžel - dětské oslavy

Služby: - připojení k internetu - televize - volání.

Služby: - tvorba webových stránek - webdesign - webhosting