Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Architekt Architektonické a designerské služby

Kadeřnické studio. Kadeřnické služby: - stříhání vlasů, kreativní střihy - barvení, melírování - společenské účesy, svatební účesy.

Kadeřnictví najdete: Buzulucká 431 - budova Centrum zdraví a regenerace - u Magistrátu Hradce Králové Výborné spoení MHD -------------------- -Zajišťuji kompletní kadeřnické služby v centru Hradce Králové. - Odborná konzultace - MELÍR, BARVA, STŘIH - s laděním k Vaší osobnosti a stylu - moderní střihy - barvení vlasů - melírování - ...

Služby: - internetový marketing - SEO - PPC reklama - příprava webu - konzultace

Služby: - grafické studio - tvorba logotypů - produktový a grafický design

Naše služby: - správa nemovitostí - realitní činnost - facility management.

Kadeřnické studio - Kadeřnictví Na Valech Kadeřnictví. Kadeřnické služby: - stříhání vlasů - barvení, melírování - svatební účesy. Možnost masáže hlavy.

Činnost: - provoz informačního serveru o Francii

Naše služby: - likvidace autovraků - pronájem skladovacích ploch. - znalecké odhady -kovoobrábění

Společnost m360 nabízí Pop Up Box koncept - kontejnery, promo stánky - přepravní kontejnery. Služby - návrhy exteriérů a interiérů kontejnerů pro různé účely - marketing - přestavby a projekty kontejneru na klíč - skladování.

Vydavatelství: - dvouměsíčník zaměřený především na nápojovou gastronomii a mixologii.

Služby - masáže klasické, relaxační - masáže lávovými kameny - kineziotaping.

Vývoj, údržba: - informační systémy - software