Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby - webdesign, tvorba webových stránek - informační systémy - online marketing - prezentace na internetu.

E-shop: - vodní filtry na konečnou úpravu vody v domácnosti od českého výrobce společnosti AQUA AUREA s.r.o. Zasílací adresa: Duchcovská 2602 415 03 Teplice 3 – Řetenice

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopů - webové aplikace.

Služby: - překladatelské, tlumočnické: - německý jazyk, němčina.

Správa nemovitostí. Pronájem bytových i nebytových prostor.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Správa nemovitostí. Zprostředkování - prodej, pronájem: - rodinné domy - byty - pozemky - nebytové prostory - ostatní nemovitosti Zprostředkování: - pojištění nemovitosti - znalecké posudky.

Kosmetické studio. Kosmetické služby: - odborné kosmetické ošetření. Kadeřnictví. Kadeřnické služby: - stříhání pánské, dámské, dětské - barvení, přelivy, melíry - zábaly a regenerace - prodlužování vlasů. Pedikúra.Pedikérské služby. Manikúra, manikérské služby: - klasická manikúra - nehtová modeláž - P-Shine.

Výkup, sběr a zpracování odpadu: - kovový odpad. Ekologická likvidace autovraků. Provozovna: -Západní ulice, 79601 Prostějov tel.:777261177 Martin Khýr.

Výroba, e-shop: - pletené zboží - ponožky - štulpny - dresy - reklamní předměty

Marketingová agentura: - webdesign - grafické práce - tisk - distribuce tiskovin - inzerce v tisku a rádiu - outsourcing - optimalizace nákladů.

Činnost: - služby v oblasti IT - správa serverů - programování.

Služby: - překlady z litevského a lotyšského jazyka - litevština, lotyština

Služby: - servis počítačů, notebooků - počítačové poradenství - školení MS Office - korektury českých textů.

Grafické studio Služby: - grafický design - loga, letáky, vizitky - retuš fotografií - fotografování pomocí dronu - tisk - vizitky, letáky, katalogy, cedule - polepy aut, výroba megnetků - potisk reklamních předmětů - laserové gravírování na plast, hliník, kůži, dřevo - fotoateliér - fotografie - interiér, exteriér, portrét - ...

Činnost: - reklamní agentura - tisk - vizitky, létaky - webové stránky - tiskoviny - reklamní předměty

Služby: - překlady - tlumočení - ruština, ukrajinština

Služby: - úklidové - čištění koberců, čalounění - mytí oken.

MD Párty Servis Služby: - pronájem party stanů pro pořádání svateb, oslav, hostin.