Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Psycholog, psychoterapeut: - krátkodobé poradenství - dlouhodobá trerapie - dětské skupiny - rodičovské skupiny.

Reklamní agentura: - venkovní reklamy - billboardy, bigboardy, navigační a orientační systémy a další - reklamní kampaně.

Stavební práce: - odstraňování staveb - změny staveb - výkopové práce - kanalizace - pokládka kabeláže - výroba, montáž, rekonstrukce - výtahové věže, výtahy, zábradlí, strojovny - výškové práce - malířské a natěračské práce. Reklamní a mediální činnost: - indoor i outdoor reklama - televize, rozhlas - tiskové služby.

Činnost: - pronájem nemovitostí - technická správa nemovitostí - developerská činnost.

Služby: - webdesign - správa serverů v cloudu

Služby: - tvorba webových stránek - webdesign - hosting. Galerie: - výstavy obrazů, fotografií, soch a dalších uměleckých děl. Otevírací doba: ÚT – PÁ – 09:00 – 12:00 13:30 – 17:00 hodin SO – 09:00 – 12:00 hodin Prohlídky: +420 606 308 866, +420 605 153 723 Kancelář a galerie: Galerie MAXIART Skálova 88 511 01 Turnov

Stavební společnost: - prodejny - interiéry nákupních center - obchodní interiéry.

Realitní služby: - developerská a investiční činnost v oblasti rezidenčních a komerčních nemovitostí - nákup a prodej bytových a nebytových prostor.

Zotcone s.r.o. nabízí služby v oblasti nákupu. Poskytujeme: - možnost nákupu pro firmy - vytvoření objednávek - výběrová řízení - realizace nákupního procesu - nákup s doručením k zákazníkovi - poradenství v oblasti nákupu.

Psychologické poradenství, přednášková činnost, psychoterapie a supervize

Pronájem a správa nemovitostí -pronájm bytů, nebytových prostor - správa nemovitostí.

Činnost: - pořádání společenských akcí - možnost zapůjčení kostýmů

Služby: - koupání, stříhání psů - trimování.

Atelier GINGO: - grafické návrhy - reklamní grafika - logotypy.

Překlady a korektury - překladatelská činnost - překlady a korekce z a do: angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny, italštiny.

Realitní kancelář - prodej nemovitostí - veškerý právní servis při prodeji a koupi nemovitostí.

Umělecké práce: - obrazy - malby - kresby

Služby: - architektonická kancelář, ateliér

Minitechnické služby: - sečení trávy - údržba pozemků okolo fotovoltaických elektráren - bezúdržbové mulčování - autodoprava - dodávka typu valník nosnost 1, 5t - odvoz a stěhování nábytku - správa a údržba budov a majetku - drobné opravy ve firmách.

Designer. E-shop: - batohy, tašky, opasky - pánské oblečení a doplňky - výrobky z přírodních materiálů - produkce vlastní značky Promise Clothing.