Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - poradenství rodičům řešící poruchy chování dětí.

Služby: - grafické studio - DTP - tisk

Tvorba webových stránek na objednávku za bezkonkurenční ceny. Záruka nejnižší ceny. Grafické práce: loga, slogany, prospekty, vizitky, plakáty, vstupenky, přání, pozvánky apod.

Služby: - mezinárodní kamionová doprava - skladování - spedice - pneuservis - údržba klimatizací - servis osobních vozidel. Provozovna Žižkova 1077 256 01 Benešov u Prahy Dispečink +420 607 737 311 +420 602 241 350 +420 724 065 703 Pneuservis Servis +420 606 616 511

TISK-výroba razítek Tisk: - veškerý tisk do formátu A2 - tisk do formátu A3, přítisk na obálky - výsek dekorativních tvarů Merkantil - laminování dokladů a dokumentů - šití brožur - kroužková vazba. Potisk: - reklamní a průmyslové předměty - krabice - obaly - etikety. Výroba: - razítka všech druhů a velikostí

Služby: - úpravy fotografií - retuše - barevné korekce - DTP

Služby: - tvorba www stránek - správa sítě - servis pc - instalace operačního systému - administerace a instalace serverových a desktopových systémů.

Služby: - tlumočení - z/do francouzštiny - z/do španělštiny - z/do italštiny - z/do katalánštiny.

PM advert & Co. s.r.o. nabízí tyto služby - vydávání časopisu Patriot - webdesign, webové prezentace - SEO optimalizace - grafické studio - výroba reklamy.

Činnost: - optimalizace procesů ve firmě - personální služby - konzultační, metodické služby pro firmy zaměstnávající osoby se zdravotním postižením.

Služby: - poradenství v oboru stavebnictví (stavební izolace, zatékání do staveb, vlhkostní poruchy staveb) - posudková činnost stavebně-technického stavu nemovitostí - komplexní posouzení nemovitostí - oceňování nemovitého majetku. IT divize, služby: - implementace a školení Google Apps for Work - dodávka pokladní systémy DATONA - IT ...

Design studio Ozdobená příroda. Návrh, realizace: - interiéry restaurací, kaváren - veřejné prostory.

Služby: - digitální minilab i fotolab Fuji Agfa - skenování foto filmů i fotek a vypálení na CD, DVD - kompletní fotoslužby, služby atelieru - fotokeramika - prodej fotoaparátů, stativů - fotopříslušenství .

Nabídka služeb fotoateliéru, provozování fotosběren. Tvorba dárků z fotografií. Prodej fotoaparátů.

Fotoateliér, fotografování -fotografie barevné, černobílé. Prodej, maloobchod: -fotoaparáty.

Fotoateliér, fotografování -fotografie barevné, černobílé. Sídlo: Otrokovice, Kvítkovice, K.H. Máchy 84, PSČ 765 02

Fotoateliér, fotografování, fotoslužby: -fotosběrna, -tvorba dárků z fotografií, -prodej fotoaparátů. tel.:577933971

Fotoateliér, fotografování, fotoslužby: -fotosběrna, -tvorba dárků z fotografií, -prodej fotoaparátů.