Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - marketing - outsourcing služeb call centra Pobočky: Chotěboř Palackého 330 tel.: 567 770 507 Bystřice n/P: Masarykovo náměstí 53

Projektová činnost ve stavebnictví. Inženýrské služby. Projekce: -průmyslové a inženýrské stavby. Služby: - energetické projekty a posudky v oblasti úspor energií rodinných a bytových domů a občanské vybavenosti - energetické audity . Kopírovací služby: - černobílé i barevné digitální kopírování a tisk - velkoformátový tisk.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí - zpracování PENB - průkaz energetické náročnosti budov.

Opravy a servis osobních a nákladních automobilů. Webdesign - tvorba webových stránek. Prodej a montáž počítačů.

Osobní kouč a psycholog - kouč osobního rozvoje - vztahové poradenství - osobní poradenství - terapie a psychosomatika.

Služby: - úklid v průmyslových, výrobních a administrativních objektech.

Prodej, e-shop: - podlahové krytiny - dřevěné podlahy - vinylové podlahy

Grafika, sazba, tisk. Grafické studio: - příprava a realizace tiskovin - návrh loga - grafické návrhy - poradenství. Tiskárna: - tisk - venkovní reklama - banery - plakáty - vazba. Služby: - webová prezentace - reklama - fotografie - překlady.

Překladatelská a tlumočnická činnost: - překlady z/do angličtiny - překlady z/do francouzštiny. Jazykové kurzy: - výuka angličtiny - výuka francouzštiny.

Společnost Made in Czechoslovakia s.r.o. je diagnostickou a výcvikovousplečností pro oblast pracovní psychologie v obchodních společnostech. Služby - psychologická diagnostika - psycholigické výcviky - psychologický business coaching - skupinový byznys koučink.

Interiérové dveře Kolín Kožené sedačky Kuchyňské linky na míru Kompletní zařízení interiéru Velkoobchod, maloobchod Úchytky Madla na nábytek Nábytkové knopky - úchytky Nábytkové věšáky Nábytkové nohy Kuchyňský závěsný systém Interiérové kliky Doplňky Kuchyně - kuchyňské linky přímo na míru Kolín, Kutná Hora, Poděbrady, ...

Činnost: - průmyslová automatizace - projektování - elektroinstalace - výroba - programování - zprovoznění jednoúčelových strojů a zařízení. Servis, technická podpora: - průmyslová automatizace.

Služby: - investice do nemovitostí a výrobních podniků - poskytování poradenství při správě a údržbě nemovitostí a správě majetku - poskytování poradenství u akvizic, fúzí a corporate finance.

Služby - sdílené kanceláře, coworkingové centrum v Praze.

Průmyslové a logistické služby - čištění roboty a laserem – pomocí suchého ledu - čištění výrobních zařízení - čištění potrubí přivádějící a odvádějící vzduch - čištění průmyslových forem - obalový management (KLT) a externí skladování - údržba a preventivný prohlídky jednotlivých strojů - chladící technologie.

Hostinská činnost -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Ubytovací služby -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a ...

Zakázková výroba vlajek a dalších textilních reklamních nosičů: - vlajky pro firmy, hotely a jiné využití - stolní vlaječky - beach vlajky.

Služby: - mezinárodní kamionová a nákladní doprava - vnitrostátní kamionová a nákladní doprava - spedice - logistika - celní deklarace - skladování.

Tiskneme svatební oznámení (luxusní, s originální grafikou, s fotografií, s dětmi i klasická), novoročenky, oznámení o promoci, pozvánky. Od grafického návrhu až po tisk. Individuální přístup. Dále také tiskneme novoroční oznámení (www.novorocni-prani.cz) nebo promoční oznámení a oznámení s dítětem (www.printia.cz).

Výroba produktového videa - výroba reklamy - reklamní foto, video.