Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Informační portál pro odborníky o problémech ve stavitelství, přípravě, průběhu a dokončení stavby a rekonstrukcí bytů a domů. Nabízíme témata o: - nemocích z budov a rozpoznání příznaků - financování staveb - stavební gramotnosti - měření kvality vzduchu - hrozbě domácího prostředí na lidské zdraví.

Velkoobchod, maloobchod. Recyklace náplní, náplně, náplň do tiskáren, tiskárna, tiskárny. Originální náplň do tiskárny. Kompatibilní náplně. Prodej, servis: -počítačové sestavy, sestava POWER -notebook, notebooky, -prodej PC komponentů, komponent -data a video projektory -digitální fotoaparát -CD, DVD média -Hardware, ...

HASAP Consulting, s.r.o. je specializovanou poradenskou společností, která jako první na českém trhu přinesla provozovatelům potravinářských a gastronomických provozů nástroje a odbornou pomoc při řešení otázek vznikajících s uplatňováním zásad správné výrobní praxe (SVP) a zaváděním systémů HACCP. V roce 2014 jsme založili oborové divize: - ...

Inženýrská a projektová činnost - projektové dokumentace - zajištění potřebných povolení až po kolaudaci. Provádění staveb - výstavba obchodních center, výtahů a eskalátorů. Správa a údržba obchodních center.

Překladatelské a tlumočnické služby: - překlady z/do němčiny - překlady z/do francouzštiny - soudní překlady - tlumočení - francouzský a německý jazyk. Výuka jazyků: - němčina, francouzština, angličtina.

Služby: - konzultační, vývojová a vzdělávací společnost - dodavatel software - informační technologie. Pobočka Praha: Čerčanská 30 140 00 Praha 4 Pobočka Brno: Konopná 12 617 00 Brno

Překlady a tlumočení - překladatelské a tlumočnické služby do anglického nebo německého jazyka.

Služby: - mezinárodní kamionová doprava - vnitrostátní kamionová doprava - odtahová služba - sběrná služba - spedice - skladování - školení řidičů. Provozovna: Areál „Bývalá celnice / GAIS“ Borská 40, 301 00 Plzeň Obchod: Andrle Josef tel: .+420 602 608 113 email: josef.andrle@mapler.cz Školení: Ing. Andrle Radek tel: .+420 ...

Fotostudio - fotografování, fotograf - fotoateliér.

Fotografování, fotograf - svatební foto.

Grafické studio Nymburk, fotografické služby, reklama GRAFICKÉ STUDIO - Služby grafického studia. Kreativita, čistý design a pestrost. POSTPRODUKCE A FOTO - Produktové, ilustrační a módní fotografie. Včetně profesionální postprodukce. VÝROBA REKLAMY - Výroba, tisk a zajištění POS pro podporu prodeje vašeho businessu. WEBDESIGN - Moderní a ...

Činnost: - marketing, propagace, vzdělávání a prodej v oblasti zdravotnictví a farmacie - farmaceutický marketing.

Stavební činnost - zednické, obkladačské a sádrokartonářské práce - elektroinstalace - instalatérské práce - tesařské a pokrývačské práce. Opravy, servis a údržba strojů - přístroje a potřeby pro domácnost. Údržba zahrad, sekání trávy. Úklidové práce.

Služby - masáže klasické, anticelulitidní, lymfotické, těhotenské - Breussova masáž - baňkování.

Grafické a reklamní studio: - grafický design - webdesign - polepy aut - fotografování - tisk

Reklama fóliová a tisková. Reklamní a dárkové předměty, potisk předmětů, textilu. Výroba samolepek: -firemní -orientační štítky -malonákladový digitální tisk -letáky -brožury -prospekty -webdesign.

Kadeřnictví - prodlužování vlasů - stříhání.

Služby: - osobní koučink - poradenství a podpora v on-line podnikání.

Překladatelská činnost - překlady do němčiny i z německého jazyka. Výuka německého jazyka.

Vigrační diagnostika - poradenská činnost v oblasti údržby - měření a vyhodnocování sběru dat - kontrola průchodnosti potrubních rozvodů.

Činnost: - obchodní, zprostředkovatelská činnost na principu referenčního marketingu.

Činnost: - právní, administrativní poradenství pro lékaře: - oceňování lékařských praxí - prodej/koupě ordinací - tvorba internetových stránek - reklamní služby.