Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Psychologické poradenství, přednášková činnost, psychoterapie a supervize

Pronájem a správa nemovitostí -pronájm bytů, nebytových prostor - správa nemovitostí.

Činnost: - pořádání společenských akcí - možnost zapůjčení kostýmů

Služby: - koupání, stříhání psů - trimování.

Atelier GINGO: - grafické návrhy - reklamní grafika - logotypy.

Překlady a korektury - překladatelská činnost - překlady a korekce z a do: angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny, italštiny.

Realitní kancelář - prodej nemovitostí - veškerý právní servis při prodeji a koupi nemovitostí.

Umělecké práce: - obrazy - malby - kresby

Služby: - architektonická kancelář, ateliér

Minitechnické služby: - sečení trávy - údržba pozemků okolo fotovoltaických elektráren - bezúdržbové mulčování - autodoprava - dodávka typu valník nosnost 1, 5t - odvoz a stěhování nábytku - správa a údržba budov a majetku - drobné opravy ve firmách.

Designer. E-shop: - batohy, tašky, opasky - pánské oblečení a doplňky - výrobky z přírodních materiálů - produkce vlastní značky Promise Clothing.

Služby: - vývoj on-line aplikace gReception pro vědecká setkání, společenské akce, zájmové skupiny a spolky

Služby - návrhy expozic - grafické práce, 3D vizualizace - vybavení výstavních expozic - další služby pro veletrhy a výstavy.

Zaměření na zdokonalování dětí v oblastech divadelního, filmového a muzikálového herectví, zpěvu a tance.

Služby: - zednické práce - obkladačské práce - malířské práce - sádrokartonářské práce - kompletní realizace interiéru - nábyteku na míru - montáž kuchyňských linek a nábytku - údržba zeleně, stříhání keřů, kácení stromů - správa a údržba nemovitostí - nonstop havarijní služba – topení, voda, plyn, kanalizace - vyklízení a úklid ...

Projekce, výroba, montáž, servis: - domovní čistírny. Kovovýroba. Projekce a realizace: - stavby na klíč. Autorizovaný prodejce, servis: - automobily značky Volkswagen, Škoda. Autobazar. Doprava. Realitní kancelář. Kamenolom Dolní Libina.

Grafické studio: - grafické návrhy - sazba - úprava obrázků a fotografií. Autodoprava: - vnitrostátní dodávková autodoprava - mezinárodní dodávková autodoprava.

Nemovitosti: - prodej - koupě - pronájem - byty, domy, pozemky, nebytové prostory