Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
PM advert & Co. s.r.o. nabízí tyto služby - vydávání časopisu Patriot - webdesign, webové prezentace - SEO optimalizace - grafické studio - výroba reklamy.

Činnost: - optimalizace procesů ve firmě - personální služby - konzultační, metodické služby pro firmy zaměstnávající osoby se zdravotním postižením.

Služby: - poradenství v oboru stavebnictví (stavební izolace, zatékání do staveb, vlhkostní poruchy staveb) - posudková činnost stavebně-technického stavu nemovitostí - komplexní posouzení nemovitostí - oceňování nemovitého majetku. IT divize, služby: - implementace a školení Google Apps for Work - dodávka pokladní systémy DATONA - IT ...

Design studio Ozdobená příroda. Návrh, realizace: - interiéry restaurací, kaváren - veřejné prostory.

Služby: - digitální minilab i fotolab Fuji Agfa - skenování foto filmů i fotek a vypálení na CD, DVD - kompletní fotoslužby, služby atelieru - fotokeramika - prodej fotoaparátů, stativů - fotopříslušenství .

Fotoateliér, fotografování, fotoslužby: -fotosběrna, -tvorba dárků z fotografií, -prodej fotoaparátů. tel.:577933971

Fotoateliér, fotografování -fotografie barevné, černobílé. Sídlo: Otrokovice, Kvítkovice, K.H. Máchy 84, PSČ 765 02

Fotoateliér, fotografování, fotoslužby: -fotosběrna, -tvorba dárků z fotografií, -prodej fotoaparátů.

Fotoateliér, fotografování -fotografie barevné, černobílé. Prodej, maloobchod: -fotoaparáty.

Nabídka služeb fotoateliéru, provozování fotosběren. Tvorba dárků z fotografií. Prodej fotoaparátů.

Služby: - internetový marketing - SEO optimalizace.

Služby, zajištění: - telekomunikační služby - přípojení k internetu - digitální televize - volání.

Překladatel, překladatelské a tlumočnické služby.

Masážní studio - masáže klasické, sportovní, lymfatické - fyzioterapie, rehabilitace.

Vaše video reklama na LCD monitoru ve vozidlech MHD - Oslovení široké skupiny obyvatel - Moderní způsob Vaší prezentace - Cenově dostupná TV reklama - Dynamická a efektivní reklama Investovali jste již do výroby svého spotu? Nechte ho působit na dalších místech! Námi vyrobené spoty zůstavají vaší firmě k dalšímu použití - na ...

Distribuce výrobků firmy Datacard. Potisk a personalizace plastových věrnostních, zákaznických a firemních a čipových karet.

Velkoplošný tisk, tisk fotografí, tisk na plátno, tisk plakátů a billboardů, řezaná reklama, fóliová reklama, výroba samolepek, polepy aut a obchodů, výroba reklamních cedulí, tvorba loga, grafické návrhy, designové návrhy. výroba reklamy, velkoplošný tisk, tisk na fotopapír, potisk plátna, tisk na plátno, tisk na PVC, tisk na samolepku, ...

Reklamní agentura - grafické a výtvarné návrhy pro reklamní inzerci - letáky, prospekty, katalogy, prezentace, firemní tiskoviny - fotografické práce - tisk propagačních materiálů.

Činnost: - zemní práce - demolice - nákladní autodoprava - sanace starých ekologických zátěží - zakládání staveb