Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Služby: - připojení k internetu - instalace a komplexní správa lokálních sítí - webhosting, mailhosting

Služby: - úklidové - hygienický servis - mytí fasád, prosklených ploch - strojové mytí podlah.

Poskytování půjček ze soukromých zdrojů. Realitní činnost. Výkupy, řešení exekucí, dluhů. Půjčky, hypotéky, úvěry. Pojišťovací makléř. Osobní pomocník: -CERET.

Bezpečnostní, ochranné a detektivní služby.

Konstrukční a vývojová kancelář - technická řešení ve strojním, dřevozpracujícím a především potravinářském průmyslu - vývojové služby od tvorby konceptu, design a detailní konstruování dílů a celků až po výrobní dokumentaci (výkresy) – to vše v 3D CAD programu SolidEdge.

Chráněná dílna. Služby: - kontrola, třídění výrobků - kompletace, přebalování výrobků. Poskytujeme náhradní plnění pro firmy.

Činnost: - návrhy a realizace interiérů - úpravy povrchů stěn a podlah - truhlářské práce - podlahářské práce - realizace osvětlení - vybavení textilem. OTEVŘENO Po - Čt 8:00 - 11:30 / 12:30 - 16:00 Pá 8:00 - 11:30 / 12:30 - 15:00

Služby: - malování na obličej - airbrush tetování pro děti a dospělé - kresba na zakázku - malba písma a kreseb na stěny.

Služby - kompletní čištění interiérů všech vozidel, včetně nákladních - čištění autosedaček - čištění koberců a čalouněného nábytku - mytí oken - úklidové práce - stěhování - nákladní autodoprava - zednické práce - kovovýroba - zámečnické práce.

Kosmetické Studio Body Care. Kosmetické služby: - hydratační ošetření pleti - liftingové ošetření pro ochablou pleť - borůvková kúra pro citlivou a kuperózní pleť - kašmírová kúra pro omlazení - čištění problematické aknózní pokožky - péče o mužskou pleť - ošetření laserem - panoramatický scanner Lasocare PANORAMA : - laserové ...

Služby - DTP studio, grafické úpravy - webdesign - tisk plakátů, vizitek.

Výroba reklamních předmětů - vizitky, letáky, tiskopisy - autofolie - auto moto polepy. E-shop - sportovní dámské, pánské a dětské oblečení - trika, mikiny, doplňky.

Nátěry stěn a stropů dlouhodobě odolné plísním a bakteriím.

Služby: - realitní činnost - odhady nemovitost - pojišťovací služby - zprostředkování úvěrů - exekuce, dražby

Služby: - nahrávací studio - mobilní nahrávací studio - vydavatelství

Fotografické služby - svatby, oslavy, děti, rodinné foto, fotografie pro reklamu a firemní prezentaci, fotomodeling atd.

Realitní kancelář. Správa nemovitostí.

Služby: - IS a poradenské služby pro oblast zdravotnictví - poradenství v oblasti výpočetní techniky - software na zakázku Produkty: - VERSO - systém pro vývoj a správu databázových aplikací na Internetu - OBD - podpora VaV - CONSEQUENCE - informační systémy pro sociální služby Pořádáme konferenci k vykazování RIV Školení pro ...