Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Centrum moderní kosmetiky: -fotodepilace, trvalá depilace -fotoomlazení -kavitace - neinvazivní liposukce -obličejová radiofrekvence - neinvazivní obličejový lifting -tělová radiofrekvence

Tiskové služby: - digitální tisk - ofsetový tisk.

Hodinový manžel Brusičské práce IT služby Návrhy interiéru

Služby: - masáže - erotické masáže - tantra masáže - společnice. Provozovna: Nádražní 21 Praha 5

Výroba: - audiovizuální díla - dokument - firemní prezentace - reklama - videoklip.

Fotografka. Objednávky po telefonické dohodě pouze v uvedených časech: Po - Pá: 8:00-12:00; 13:00-17:00 So: 8:00-11:00

Služby: -posilovna - minimálně 40 stanovišť -cyklostudio - 17 kol -zrcadlový sál - stolní tenis, box. pytel, organizované hodiny viz.rozvrhy -solárium - vertikální a horizontální -kardiozona - běhací pás, mechanické běhací pásy, veslovací trenažer, eliptikal, steper, indoorové kola. Sportovní bar.

Úklidová firma - pravidelné i jednorázové úklidy domácností i kanceláří - mytí oken.

Kosmetické studio: - kosmetické ošetření - pedikúra, manikúra - masáže rekondiční - permamentní make-up - piercing - kadeřnictví a holičství. Rekvalifikační kurzy na všechny poskytované služby. Tetování vlasů.

Úklidová služba - úklid domácností i kanceláří - praní, žehlení - údržba zeleně - hodinový manžel. Pobočka Lysá nad Labem Palackého 185 289 22 Lysá nad Labem tel. 777 635 420

Služby - lymfatické, zdravotní masáže - relaxační zábaly

SarkaS design Výroba, e-shop: - originální porcelánové šperky - originální keramika a porcelán - grafické návrhy - kresba, ilustrace.

Autorské dozory. Architektonický ateliér. Projekční práce: -architektonické návrhy exteriérů, interiérů -architektonické a urbanistické studie -zaměření a dokumentace stávajícího stavu -ekonomické projekty -ekonomické rozpočty a projekty -poradenská a developerská činnostdokumentace -pro ohlášení stavby -k územnímu řízení -ke stavebnímu ...

Služby - diagnostické měření hluku velkých elektrických strojů - měření prašnosti a vibrací - návrhy a provedení úprav na snížení hluku. Prodej akusticky pohltivých stavebních prvků - betonové tvarovky, tvárnice.

Služby - tvorba webových stránek, webdesign - banerová reklama.

Soukromá psychologická poradna - psychologické poradenství.

Služby: - internetové připojení - připojení k internetu.

Služby - kosmetika, kosmetické ošetření pleti - líčení - manikúra, pedikúra, modeláž nehtů.

Činnost: - psycholog - psychoterapie - psychologické poradenství.