Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - tvorba webových prezentací - grafické návrhy - poradenstvím v oblasti IT - vývoj software

Služby - správa nemovitostí - pronájem nemovitostí.

Nabízíme Vám komplexní poradenství, servis, prodej a instalace výpočetní techniky, sítí a veškeré elektroniky do domácností, institucí či firem. Naše přednost je spokojený zákazník, který naplno využívá námi doporučené, dodané nebo instalované digitální a výpočetní technologie.

Reklamní agentura. Služby: - tvorba internetových stránek - tvorba e-shopů - webdesign - webhosting - grafický design - návrhy reklamních tiskovin - tisk - digitální, ofsetový, velkoplošný - folio písmo - polepy výloh, aut a jiné.

Služby: - masáže - masáž lávovými kameny - těhotenská masáž - reflexní terapie.

Služby: - tvorba internetových stránek - tvorba e-shopů - grafické návrhy - copywriting - tisk reklamních předmětů.

Služby: - kraniosakrální terapie - masáž horkými lávovými kameny.

Služby: - nehtová modeláž - zdobení gelových nehtů.

Silniční autodoprava - nákladní - vnitrostátní a mezinárodní Železniční vlečková doprava Odvoz a skládkování odpadu Zajišťují - čištění železničních vagónů

JMIONET s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti online podnikání: - webové stránky s administrací na míru - funkční e-shopy, které vydělávají - online marketing pro zviditelnění vašeho projektu.

Podnikatelské inovační centrum. Podnikatelský inkubátor. Vědeckotechnický park. Transfer technologií. Spolupráce na projektech. Podpora podnikání.

Služby: - tvorba webových stránek - webdesign - banerová reklama

Služby - správa domů, bytů a nemovitostí.

Mediální společnost provozující portál www.stavebniserver.com: - nejnovější zprávy a trendy z oblasti stavebnictví, financí, realit a institucí.

Dětský psycholog - psychologické poradenství.

Prodej, obchodní zastoupení: - software RAC (Remote Administrator Control) pro vzdálené ovládání a správu počítačů.

Činnost: - business partner O2 Czech Republic, nabídka služeb pro firmy.

Fotograf. Fotografické služby. Fotoateliér: Sídliště Vajgar 728 37701 Jindřichův Hradec (budova bývalého Telekomu)