Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Maloobchod, prodej: - textil - kožená galanterie. Služby: - sběrna, čistírna peří.

Internetový portál hradeczije.cz. Informace pro turisty i obyvatele z oblastí: - aktuální dění - kultura - restaurace - sport - ubytování - tipy na výlety - podnikání a další. Kancelář: Panská 102 (nad Kozlovnou Měšťan) Jindřichův Hradec 377 01

Služby: - neinvazivní liposukce - lymfodrenáž - trvalá epilace - neinvazivní lifting - chemický peeling.

Solární studio - solárium - prodej solární kosmetiky.

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopů - webdesign - online marketing - grafika - mobilní aplikace

Služby: - masáže - rehabilitační cvičení.

Služby, poradenství: - zakládání firem - daňové, ekonomické a účetní poradenstv - vedení účetnictví a mezd - nákup nemovitostí.

Centrum pomoci DUHA: - kognitivní rozvoj - terapie - psychologické poradenství pro dospělé i děti. Překlady, tlumočení: - italština - čeština a obráceně.

Služby: - dodávková autodoprava vnitrostátní i mezinárodní - logistika - spedice - skladování

Prodej a servis - ekonomický a obchodní software - počítače, tiskárny, notebooky. E-shop - počítače - mobilní telefony - pokladní systémy - tablety, čtečky - televizory.

Olomoucká škola astrologie: - výuka astrologie - sestavování a vykládání horoskopů - astrologické a psychologické poradenství - personální poradenství - vypracování horoskopu - pomoc při partnerských problémech, vytipování vhodného partnera, výběr zaměstnanců.

Oprava, servis, služby: - počítače, notebooky - záchrana dat.

Fullservisová reklamní agentura, vytváření grafických návrhů, designu a reklamních předmětů. Dále zajišťujeme produkci, tisk a přípravu: - etiket - labelů - samolepek - prepress - webdesign. Vytváříme: - woblery - pos - btl - pop - neckhangery.

Služby: - úklidové - mytí oken - technická správa budov.

Stavební činnost: -stavba, výstavba, rekonstrukce, opravy -stavby, budovy-typizované i atypické -bytová jádra, bytové jádro, koupelny, koupelna -odstraňování, bourání staveb, zdiva -tovární a výrobní či prodejní objekty, rodinné domy, rodinný dům, RD. -projekční činnost Finanční poradenství, financování stavby. Správa nemovitostí, ...

Zakázková výroba: - potravinové doplňky - doplňky stravy - kosmetické přípravky, kosmetika - veterinární přípravky.

Služby: - fotograf - reportážní foto - portrétní fotografie.