Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Mgr. Iva Lubalová poskytuje: - překlady z NJ do ČJ a naopak - tlumočení z NJ do Čj a naopak - výuku německého jazyka - firemní výuka - doučování z němčiny - průvodcovská činnost v němčině - výuka a doučování latiny.

Služby: - hosting - webhosting - serverhosting

Mgr. Dušan Duga, Dis. provozuje společnost Řešení pro lékaře. Činnost: - poradenská a zprostředkovatelská činnost poskytovatelům zdravotních služeb - při přechodu z praxe fyzické osoby na s.r.o. (na právnickou osobu) - pro nové zájemce o poskytování zdravotnických služeb prostřednictvím s.r.o. (právnické osoby).

Služby: - tvorba webových stánek - grafika, DTP - reklama - online PPC kampaně - marketing

Mgr. David Vaněk, Ph.D. je psycholog a psychoterapeut. Psychoterapie pro děti i dospělé. Ordinace: Grohova 12 602 00 Brno

Služby: -kadeřnictví -holičství -pedikúra.

COMPANY SERVIS s.r.o. zaměstnává zdravotně postižené občany s cílem integrovat je do běžných pracovních procesů. Nabízíme: Úklidové služby kancelářských, výrobních, provozních a školních prostor. Služby v restauraci, závodní stravování, rozvoz jídel.

Realitní makléř - prodej nemovitostí.

Služby - provozovatel internetových katalogů a portálů www.prehledubytovani.cz, www.chaticky.cz

Masážní studio - masáže klasické, sportovní, relaxační, manuální lymfatické masáže s použitím antifibrotických hmatů - reflexní terapii plosky nohy.

Odpadové hospodářství: - odvoz odpadu, třídění - kompostárna - stavební odpady hutnitelné.

Studio Ally - kosmetické ošetření pleti - vláskování obočí - permanentní make-up - permanentní řasy - biostimulační laser - chemický peeling - kadeřnictví - manikúra, gelové nehty, pedikúra - masáže.

-Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software

Pískování Gravírování laserem Reklamní tiskoviny Grafické zpracování Potisk tamponem i sítotiskem

Kosmetický salon: - péče o pleť a o tělo - salonní obličejové kůry - péče o tělo kosmetikou SOTHYS PARIS Solárium.

-Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců

Provoz křesťanského nakladatelství zdravotní, dětské a náboženské literatury.