Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Jsme ryze česká společnost poskytující služby v oblasti informačních technologií. Zaměřujeme se především na analýzu, návrh, vývoj, nasazení a údržbu softwarových produktů.

Realizace výrobků speciální polygrafie. Společnost TT design, s.r.o. je specializována na klíčové zákazníky a velké společnosti strategického významu. Byla založena a zapsána v roce 1995 jako K & S Consulting, s.r.o. Při práci využívá svých předchozích praktických zkušeností ze strategického poradenství pro mezinárodní koncerny v oboru: - ...

Naše služby : - zprostředkování nákupu a prodeje nemovitostí a pozemků včetně převodu vlastnických a družstevních práv a povinností v BD - zprostředkování pronájmu všeho druhu - pomoc při jednání s místně příslušnými úřady - poradenství při koupi, prodeji či pronájmu nemovitostí - správa bytových jednotek.

Realitní kancelář - prodej nemovitostí. Pobočka Dvůr Králové nad Labem: Alešova 3083, 544 01 Dvůr Králové n/L tel. 777 663 776

Produkty: letáky, plakáty • plnobarevné, do formátu B2, zušlechtění - laminace/ tiskový lak/ parciální lak • veškeré formáty (nejčastěji A4, A5) • výsek dle zadané formy • tisk na samolepku, balení do teplem smrštitelné folie, mailing firemní tiskoviny – vizitky, desky, lepené bloky, bločky, obálky, samolepky, dopisní papíry, hlavičkové ...

Lakýrnické a natěračské práce Malířské práce Truhlářské práce Úklidové služby Výškové práce Drobné stavební práce.

Kuchyně Paul – nabízíme kuchyňské linky a kuchyně na míru. V nabídce máme také kuchyňské spotřebiče, dřezy a baterie, dále také 3D návrhy kuchyňské linky a cenovou kalkulaci zdarma. Kuchyně Paul, firma s dlouholetou praxí.

Masážní salon - lymfatické masáže - klasické masáže zad.

Fotografické služby, fotografie: - portréty - rodiny - děti - boudoir - exteriér - svatby.

Programátor, webdesigner: - SEO - optimalizace - grafika - webdesign - tvorba webových stránek. Sadová 198 Hrdějovice 373 61

Realitní kancelář Aplaus Reality Mánesova 3/11 370 01, České Budějovice

Jazykové kurzy, výuka jazyků: - angličtina - němčina. Jazykové kurzy pro firmy. Překlady z německého a do německého jazyka.

Služby: - soukromé konzultace - semináře. Dům služeb Senovážné náměstí 9 370 01 České Budějovice

Služby: - web - webdesign - grafika - ilustrace.

Salon: - kosmetika - masáže - kadeřnictví.

Služby: -pronájem nemovitostí včetně poskytování služeb. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Od roku 1991 jsme přední dodavatel informačních systémů pro podporu řízení lidských zdrojů, zpracování mezd a vedení personálních agend. Personální a mzdový informační systém představuje vysoce sofistikovaný informační systém pro oblasti mzdy, personalistika a řízení lidských zdrojů.

Smart One je českou společností se zaměřením na poskytování komplexních IT služeb. Poskytujeme zejména IT Outsourcing, neboli správu sítí a počítačů. Samozřejmostí jsou poté technologie na platformách Windows, MAC, Linux. Do portfólia poté patří montáž a servis kamerových či zabezpečovacích systémů, výstavby síťové infrastruktury a další.

Provozování webových stránek o bydlení a stavitelství. Stavební poradna. Vydavatelství: -stavební a investorské noviny -tvorba reklamních video prezentací.

Montáž, oprava, servis: - kamerové a zabezpečovací systémy

Stavební bazar Bazar použitého a přebytkového materiálu stavebního, instalačního: -dveře, zárubně, okna, střešní okna, vrata -nástroje -nářadí -stavební míchačky -kolečka -motory -umyvadla, sanitární keramika -vany, baterie -svítidla, zářivky -hutní materiál -překlady, armatury, lešenářské trubky, podlážky ...