Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Služby: - kadeřnictví - pedikúra.

Dárková balící služba - interiérové dekorace - balící služby - dárkové předměty.

Činnost: - reklamní agentura - umělecká agentura - umělecké portréty - rodinné foto, produktová fotografie.

Činnost: - webdesign - webhosting - vývoj software - SEO optimalizace

Činnost: - potisk textilu - trička pro maturanty a adsolventy

Společnost S & S import export se zaměřuje na zpracování a zpětnou recyklaci žáruvzdorných vyzdívek z oceláren a sléváren. Obchodování s feroslitinami, hutními, ocelárenskými a slévárenskými materiály. Služby: Drcení materiálů na různé frakce.

Kosmetický institut - redukce tuku - trvalé odstranění všech chloupků - chemické peelingy - prodlužování řas - biostimulační laser.

Reklamní servis, reklamní práce: -reklamní potisk textilu a dárkových předmětů jako jsou trika, bundy, čepice, tužky, zapalovače..) -reklamní potisk skleniček pro vinaře -grafické zpracování a tisk reklamní brožury, letáky, plakáty, vizitky i jiné tiskoviny -polep automobilů, autobusů, výloh prodejen -výroba informačního systému pro ...

Agentura - zprostředkování práce pro tanečníky a tanečnice, taneční skupiny, hostesky, nápojové hostesky a barmanky po celém světě.

Překladatelské služby, tlumočení - specializace na srbštinu, chorvatštinu, bosenštinu a černohorštinu.

Služby - odvoz odpadních vod, fekálií - čištění, odpadů, jímek a kanalizací - dovoz pitné vody.

Služby: - wellness centrum - ffitness centrum - vířivka, sauna - masáže - privátní relaxace - kosmetika.

Interiérový design: - návrhy bytových a nebytových interiérů.

Realitní kancelář: - asistenční služby v oblasti prodeje, pronájmu nemovitostí.

Psí hotel, penzion. - ubytování v domácím prostředí, NE KOTCE - všechny rasy, včetně vyžadujících individuální péči - výběh do zahrady - zajištěny denní procházky - stravování dle návyku psa (buď vlastní zdroj potravy nebo lze zajistit po domluvě předem) - v případě potřeby veterinární dohled zajištěn - speciální služby po dohodě: ...