Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Výkup, sběr: - plasty - sklo - papír - barevné kovy - železo - likvidace odpadů.

Společnost Eurograv tech s.r.o.zajišťuje velkoformátový, ofrstový tisk, řezání a výrobky z plexiskla, laserový popis. Dále nabízíme reklamní plachty, bannery, grafický design.

Prodej stravenek a volnočasových benefitů. Služby: - systém Cafeteria - dárkové poukázky.

Služby: -kadeřnictví -holičství -moderní účesy pro každou příležitost -melíry, kombinované melíry včetně barevných odstínů -přelivy, barvení a odbarvení -regenerace vlasů (zábaly) -foukanou, vodovou ondulaci -různé druhy účesů -stříhání pánské, dámské i dětské -společenské a svatební účesy -vlasové poradenství -prodej vlasové kosmetiky ...

MAT reality, s.r.o. je realitní kancelář.

Společnost Symphony Studio Třebíč - tvorba webových stránek, webdesign, eshopy, grafické služby, seo optimalizace, ppc kampaně, redakční systém, web na míru, reklamní plochy, potisk a další reklamní služby.

Služby: - sanace a rekultivace území - nakládání s odpady kategorie O - úprava a využití biologických odpadů - využití odpadů - příprava území pro stavby - výroba kompostu - výkopové práce - těžba surovin - písek.

Kadeřnictví najdete v centru Třebíče, funguje od roku 2004. Orientuje se na dámské účesy, vítáni ale jsou i muži a děti. Pracovní doba závisí na požadavcích klientů, běžné jsou i pracovní soboty, kdy kadeřnice připravují svatební účesy.

Služby: -kosmetika -Temperance Julia -masáže:obličeje, krku, dekoltu, rukou -odlíčení obličeje (povrchové čištění) -hluboké čištění pleti, dekoltu, zad -peeling obličeje -masky (dle typu pleti) -barvení: obočí, řas -korekce obočí -depilace voskem: obličeje, rukou, nohou, třísel, podpaží -líčení: společenské, večerní, ...

Činnost: - reklamní a marketingové služby - eventy - mediální komunikace - grafické práce - pořádání výstav.

Reklamní tisk. UV tiskárna, deskové materiály. Pigmentová tiskárna: - tisk velkoplošné fotografie. Samolepky. Bannery. Plakáty. Billboardy. Světelná reklama. Textilie a vlajky. Prezentační systémy. Potisk triček. Malonákladový tisk. Polepy automobilů. Polepy výloh. Frézování. Montáže reklam. APPLE IPHONE: - náhradní díly, ...

Svatební fotografování trochu jinak. Čistě, přirozeně. Neřešit focení. Pak vznikají dobré svatební fotografie.

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Velkoobchod a ...

Webhosting: - provoz Vaší internetové prezentace. Tvorba WWW stránek: - originální webdesign, redakční systémy, e-shop systémy.

Hledáte spolehlivého partnera pro fotovoltaiku a udržitelnou energetiku? Chcete snížit své náklady na elektřinu a zároveň přispět k ochraně životního prostředí? Pak je pro vás správnou volbou firma Glomontu s.r.o.! Glomontu s.r.o. je firma se sídlem v Mukařově, která se zabývá stavbou fotovoltaických systémů na klíč, včetně baterií, dobíjecích ...

Poradenství: - obchodní veřejné soutěže - výběrová řízení - mikroekonomické anylýzy - makroekonomické anylýzy - poradenství v oblasti financování investičních projektů. Obchodní činnost.

Nabídka realitní a developerské činnosti. Správa a údržba nemovitostí.

Pohřební služba. Služby: -církevní a občanské obřady -kremace -převozy zesnulých -tisk parte -vazba smutečních věnců a kytic -zajištění - hudba, autobusovová doprava -zprostředkování - kopání hrobů. Květinářství: -maloobchod, prodej: -květiny. Prodej: -hřbitovní doplňky: -ozdobné obaly na urny.

Pohřební služba - Bojkovice, Slavičín, Kroměříž, Koryčany. Poskytujeme důstojnou péči zemřelým. Obstaráme veškeré služby pozůstalým spojené s plánováním pohřbu.

Realitní kancelář. Zajištění: -úvěry -hypotéky -stavební spoření -pojištění -penzijní připojištění.

Učňovské služby: -kosmetika: -barvení řas a obočí -manikúra -čištění pleti -aplikace masek -dekorativní líčení -epilace, depilace -kadeřnictví - po-pá 8-17.30: -veškeré kadeřnické úkony u žen, mužů i dětí -prodej přípravků vlasové kosmetiky .

Učňovské služby: -kosmetika: -barvení řas a obočí -manikúra -čištění pleti -aplikace masek -dekorativní líčení -epilace, depilace -kadeřnictví - po-pá 8-17.30: -veškeré kadeřnické úkony u žen, mužů i dětí -prodej přípravků vlasové kosmetiky .

Kadeřnictví. Služby: -veškeré kadeřnické úkony u žen, mužů i dětí: -stříhání -barvení, odbarvování -preparace (trvalá) -vodová ondulace -masáže, zábaly vlasů -prodej přípravků vlasové kosmetiky .

Kadeřnictví. Služby: -veškeré kadeřnické úkony u žen, mužů i dětí: -stříhání -barvení, odbarvování -preparace (trvalá) -vodová ondulace -masáže, zábaly vlasů -prodej přípravků vlasové kosmetiky .

Učňovské služby: -kosmetika: -barvení řas a obočí - korekce obočí -manikúra, masáže rukou -hloubkové čištění pleti, masáže obličeje, peeling -aplikace masek -kosmetická masáž, dekorativní líčení -epilace, depilace.