Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Mgr. Jindřiška Chaloupková je osobní koučka a mistr NLP.

Mgr. Jana Böhmová je: - klinická psycholožka - dětská klinická psycholožka - psychoterapeutka (Gestalt terapie). Adresa: Poliklinika Bílý dům Žerotínovo nám. 533/6 602 00 Brno

Mgr. Iva Lubalová poskytuje: - překlady z NJ do ČJ a naopak - tlumočení z NJ do Čj a naopak - výuku německého jazyka - firemní výuka - doučování z němčiny - průvodcovská činnost v němčině - výuka a doučování latiny.

Služby: - hosting - webhosting - serverhosting

Mgr. Dušan Duga, Dis. provozuje společnost Řešení pro lékaře. Činnost: - poradenská a zprostředkovatelská činnost poskytovatelům zdravotních služeb - při přechodu z praxe fyzické osoby na s.r.o. (na právnickou osobu) - pro nové zájemce o poskytování zdravotnických služeb prostřednictvím s.r.o. (právnické osoby).

Služby: - tvorba webových stánek - grafika, DTP - reklama - online PPC kampaně - marketing

Mgr. David Vaněk, Ph.D. je psycholog a psychoterapeut. Psychoterapie pro děti i dospělé. Ordinace: Grohova 12 602 00 Brno

Služby: -kadeřnictví -holičství -pedikúra.

COMPANY SERVIS s.r.o. zaměstnává zdravotně postižené občany s cílem integrovat je do běžných pracovních procesů. Nabízíme: Úklidové služby kancelářských, výrobních, provozních a školních prostor. Služby v restauraci, závodní stravování, rozvoz jídel.

Návrh a šitie svadobných šiat na mieru Svadobné šaty + Haute Couture = Wedding Couture Návrh a šitie svadobných šiat na mieru. Made in Slovakia. Made by Salon Renky. Navrhneme a ušijeme Vám svadobné šaty, presne tie, po ktorých už od malička snívate.

Baliace práce Sťahovanie bez dopravy Mechanické úpravy na zakázku Sprostredkovateľská činnosť Služby verejných nosičov a poslov Výroba drevených obalov z hotových dielov Výroba a stavba strojov s mechanickým pohonom Skladovanie tovarov a manipulácia s tovarom v sklade Kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi ...

Realitní makléř - prodej nemovitostí.

Služby - provozovatel internetových katalogů a portálů www.prehledubytovani.cz, www.chaticky.cz

Masážní studio - masáže klasické, sportovní, relaxační, manuální lymfatické masáže s použitím antifibrotických hmatů - reflexní terapii plosky nohy.

Odpadové hospodářství: - odvoz odpadu, třídění - kompostárna - stavební odpady hutnitelné.

Studio Ally - kosmetické ošetření pleti - vláskování obočí - permanentní make-up - permanentní řasy - biostimulační laser - chemický peeling - kadeřnictví - manikúra, gelové nehty, pedikúra - masáže.

-Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software

Pískování Gravírování laserem Reklamní tiskoviny Grafické zpracování Potisk tamponem i sítotiskem