Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Překladatelská činnost - překlady technické, ekonomické a právní povahy v anglické a české verzi

Služby: - výuka anglického jazyka - překlady

Grafické studio - tištěná grafika - webdesign - reklamní předměty - logo.

Procesní management. IT poradenství.

Služby: - nabízí svým zákazníkům účinnou pomoc při řešení projektů směřujících ke zvýšení efektivnosti logistických procesů - poradenství v oblasti podnikového řízení. Projektování, projekce: - projekty zavádění procesního řízení - zpracování auditů.

Psí salon: - stříhání, koupání, úprava psů - zakázkové šití oblečků pro psy.

Zpracování ofsetového tisku. Provádíme: - tvarové výseky - násek - bigování - perforace - slepotisk - číslování - potisk.

Pronájem bývalého areálu masokombinátu v Hodoníně (ul. Velkomoravská) - tel.: 518390219, fax.: 518390222 Správa, údržba, pronájem nemovitostí: -nebytové prostory -sklady, skladové prostory -administrativní prostory, kanceláře -výrobní prostory -uzavřený objekt-služba na vrátnici -služby VZV (vysokozdvižné vozíky).

Vytváříme webové stránky na míru, internetové obchody (e-shop). Provádíme SEO optimalizace pro vyhledávače s garancí výsledků. Poskytujeme komplexní služby s důrazem na termín a kvalitu. Poradíme s propagací, snížením nákladů a efektivitou marketingu.

Fotografické služby: - svatby - portréty - děti - společenské akce.

Služby - tantrická masáže - Ájurvédská perličková masáže.

Maloobchod, prodej: -koberce -záclony -bytové doplňky -textil -povlečení -peřiny z dutého vlákna -peřiny pro alergiky a astmatiky -čistírna peří -šití peřin i atypické rozměry -francouzské peřiny.

Služby: -masáže, masérské služby, masérka -klasické, reflexní, relaxační masáže. Provádím Dornovu metodu, Breussovu masáž -masáže horkými lávovými kameny, -zábaly a ošetření celého těla přírodní kosmetikou dálného Orientu. Poskytuji: -poradenství v oblasti zdravé výživy a wellness. Prodej orientální přírodní kosmetiky a výživových ...

Služby: - výzkum možností využití konopí, zvláště jeho technických odrůd a aplikace získaných poznatků v praxi

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače - spotřební materiál Služby: - instalace a správa počítačových sítí

Činnost: - realitní kancelář - advokátní kancelář.

Služby: - manikúra - modeláž nehtů

Mateřské centrum Klánovice - hlídání dětí - zájmové kroužky pro děti.