Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - projekční činnost v oblasti vnitřní vodoinstalace, kanalizace a plynoinstalace - inženýrská činnost, rozpočtování

Služby - tvorba webových aplikací a internetových obchodů včetně grafických prací - webdesign - SEO optimalizace.

Půjčovna, zapůjčení: - svatební šaty pro nevěstu i ženicha, pro družičky i mládence

Služby: - kadeřnictví - pedikúra.

Dárková balící služba - interiérové dekorace - balící služby - dárkové předměty.

Činnost: - reklamní agentura - umělecká agentura - umělecké portréty - rodinné foto, produktová fotografie.

Činnost: - webdesign - webhosting - vývoj software - SEO optimalizace

Činnost: - potisk textilu - trička pro maturanty a adsolventy

Společnost S & S import export se zaměřuje na zpracování a zpětnou recyklaci žáruvzdorných vyzdívek z oceláren a sléváren. Obchodování s feroslitinami, hutními, ocelárenskými a slévárenskými materiály. Služby: Drcení materiálů na různé frakce.

Kosmetický institut - redukce tuku - trvalé odstranění všech chloupků - chemické peelingy - prodlužování řas - biostimulační laser.

Reklamní servis, reklamní práce: -reklamní potisk textilu a dárkových předmětů jako jsou trika, bundy, čepice, tužky, zapalovače..) -reklamní potisk skleniček pro vinaře -grafické zpracování a tisk reklamní brožury, letáky, plakáty, vizitky i jiné tiskoviny -polep automobilů, autobusů, výloh prodejen -výroba informačního systému pro ...

Agentura - zprostředkování práce pro tanečníky a tanečnice, taneční skupiny, hostesky, nápojové hostesky a barmanky po celém světě.

Překladatelské služby, tlumočení - specializace na srbštinu, chorvatštinu, bosenštinu a černohorštinu.

Služby - odvoz odpadních vod, fekálií - čištění, odpadů, jímek a kanalizací - dovoz pitné vody.