Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
- Strojní vyšívání - Reklamní textil a reklamní předměty - Křestní roušky, svíčky ke křtu - Klubové nášivky, výšivky, znaky, loga - Firemní textil - Gravírování do textilu

Deratizace: - dezinsekce - dezinfekce - lepení hrotového systému proti holubům. Úklid menších půd a balkónů od holubího trusu: - vyklízení bytů, sklepů.

UP Real Estate s.r.o. se zaměřuje na prodej rodinných domů ve Vyškově a okolí.

HaKa-Style, s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem reklamních předmětů, textilu a tiskovin.

Montáž - zabezpečovací systémy EZS - kamerové systémy CCTV - satelitní technika SAT E-shop - systémy (zabezpečovací, protipožární, kamerové, ...) - domácí telefony - satelitní technika - výpočetní technika - elektroinstalační materiál - nářadí - měřící přístroje - bezdrátové detektory - zabezpečovací technika PARADOX.

Prodej - vlasová kosmetika Kadeřnictví Kosmetika Manikúra Solárium Kurzy: - líčení

Masáže: -klasické, lymfatické -thajské, havajské, indické masáže -medové masáže.

Petra Voznicová poskytuje komplexní realitní služby.

Internetový obchod - žertovné předměty - dětský textil - masky a kostýmy.

Kadeřnictví - holičství.

Služby: -vizuální tvorba grafické a kreativní práce, DTP, 3D grafika, tvorba -internetových prezentací, tvorba vizuálního stylu -komunikační servis.

Řezané samolepy - 3D nápisy z polystyrenu - nápisy na fasády - velkoplošný tisk na plachty, samolepky, papír - písmena z polystyrenu, plastu, kovu - polep výkladních skříní. Světelné reklamy Velkoplošný tisk Sídlo HALLO Reklama Seydlerova 1 Praha 5

E-shop, internetový obchod: -karnevalové masky, doplňky -škrabošky -žertovné předměty -levné dětské kostýmy.

Skládka: -průmyslový odpad (odpad průmyslového charakteru, který produkují průmyslové podniky a živnostníci v okolí).

Výroba: -razítka -tisk vizitek -oznámení příležitostná -letáky -plakáty -katalogy -pohlednice -publikace technické -prospekty -tiskopisy -interiérové, exteriérové billboardy -polepy automobilů -řezaná reklama -knihy. Práce: -grafické -kopírovací -tvorba www stránek -fototisk-velkoplošný tisk -personalistický tisk.

Společnost Znojemské reality se sídlem ve Znojmě zprostředkovává koupi a prodej realit. Zajišťujeme také pronájem nemovitostí. V naší realitní kanceláři Vám zdarma vypracujeme odhad a poskytujeme odborné poradenství a právní servis při koupi či prodeji nemovitosti.

Služby - počítačové kurzy a školení - webdesign, tvorba www stránek - webhosting Prodej - počítače, notebooky - tiskárny, kopírky, faxy - mobilní telefony - digitální fotoaparáty - televize, domácí kina

Fotografování - svatby - těhotenství - novorozenci - miminka - batolata - děti - rodiny - sourozenci - portréty - páry - rande - školy - školky - tabla Grafické práce.

Kouzelný úklid je rodinná úklidová firma, provádíme mimo jiné úklid domácností nebo kanceláří, hloubkové čištění koberců, mytí oken a další.

Elio poskytuje psychologické služby jednotlivcům, široké veřejnosti i institucím v oblastech poradenství, terapie a diagnostiky, vzdělávání, rozvojových kurzů.

Konferenční a tlumočnická technika Překlady - tlumočení.