Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Poskytovatel internetového připojení Rousinovsko.net - webdesign - webhosting - prezentace - tisk reklamních materiálů.

Softwarový business specialista na finanční zprostředkování od roku 1998. MAXX – komplexní agenda zprostředkovatelské firmy, MLM sítě, ZETEO - porovnání výhodnosti finančních produktů, OPTIM – optimalizace rodinných financí a finanční plány.

Desinsekce, dezinfekce, deratizace - DDD. Služby v oblasti desinsekce, dezinfekce. Firma se specializuje zejména na obor zdravotnictví - operační sály, infekční prostředí, infekční pokoje. Dále jsou služby poskytovány pro školy, školní a závodní jídelny, jiná stravovací zařízení, byty. Desinsekční a dezinfekční služby nejvyšší úrovně - dle ...

Klasické pánské holičství. Specializujeme se na střihy, holení a úpravy vousů.

Činnost: - nákladní autodoprava - odvoz odpadních vod a fekálních odpadů

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy - rekonstrukce - zemní práce

Hlavní náplní společnosti EMLOYMENT AGENCY s centrálou v Prostějově je legální zprostředkování práce na lodi (zaoceánských, námořních a říčních výletních lodích po celém světě) v jejich hotelových a restauračních částech. Naše společnost spolupracuje s Úřadem práce v Prostějově, je zaregistrovaná na velvyslanectví USA a na Námořním úřadě v ...

Specializovaný prodej kynologických a chovatelských potřeb, elektronické výcvikové pomůcky zn. DogTrace, krmiva pro psy a kočky zn CD. Delikan, Happy Dog, K9, výcvik psů, poradenství, psí salón

Činnost: - úklidové služby - vedení daňové evidence

Nabízím fotografování firemních akcí, konferencí, recepcí, večírků a společenských večerů.

Činnost: - konzultace a poradenství v oblasti nformačních technologií a procesů podnikání.

Grafoterapie - grafologické rozbory písma - osobnostní poradenství.

Překlady a tlumočení - z a do němčiny - včetně ověření

Služby - webdesign - grafický design.

Již více jak 14 let naleznete na českém trhu internetovou firmu Smile company s.r.o. Zabýváme se návrhy a realizací reklamních předmětů pro různé společnosti a společenské akce. Jsme schopni se přizpůsobit požadavkům zákazníka a to jak barvou, materiálem, tvarem, velikostí požadovaného reklamního předmětu. Na reklamní předměty ...

Činnost: - služby v oblasti IT - správa serverů - vývoj aplikací.

Služby - IT outsourcing - správa počítačových sítí - automatizace domů a regulace topení - bezpečnostní a kamerové systémy - webdesign.

Služby - technické poradenství při zpracování investičních záměrů - projektová činnost - konzultační a inženýrská činnost - bytová výstavba - realitní činnost.

Služby: - kosmetika - manikúra - pedikúra

Projekt, odborný posudek a zpracování žádosti o dotaci Nová zelená úsporám. Vytvoření energetického auditu i průkazů energetické náročnosti budov. Poradenství a kompletní zpracování žádostí o dotace z EU. Projekty technického zařízení budov (vytápění, vodoinstalace a kanalizace).

Poskytuji kvalitní obousměrné překlady v kombinaci čeština - angličtina za příznivou cenu. Více informací o mých službách a cenách naleznete na mých webových stránkách.

Servis a údržba počítačů PC. Údržba tiskáren. Návrh a realizace LAN a WiFi. Konzultace v oboru ITC. Pořádání školení a odborných kurzů ICT.