Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Činnost: - nákladní autodoprava - odvoz odpadních vod a fekálních odpadů

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy - rekonstrukce - zemní práce

Hlavní náplní společnosti EMLOYMENT AGENCY s centrálou v Prostějově je legální zprostředkování práce na lodi (zaoceánských, námořních a říčních výletních lodích po celém světě) v jejich hotelových a restauračních částech. Naše společnost spolupracuje s Úřadem práce v Prostějově, je zaregistrovaná na velvyslanectví USA a na Námořním úřadě v ...

Specializovaný prodej kynologických a chovatelských potřeb, elektronické výcvikové pomůcky zn. DogTrace, krmiva pro psy a kočky zn CD. Delikan, Happy Dog, K9, výcvik psů, poradenství, psí salón

Činnost: - úklidové služby - vedení daňové evidence

Činnosť: - poskytovanie colných záruk - colno-deklaračné služby - kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) - kúpa tovaru za účelom jeho predaja iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod).

Nabízím fotografování firemních akcí, konferencí, recepcí, večírků a společenských večerů.

Činnost: - konzultace a poradenství v oblasti nformačních technologií a procesů podnikání.

Grafoterapie - grafologické rozbory písma - osobnostní poradenství.

Překlady a tlumočení - z a do němčiny - včetně ověření

Služby - webdesign - grafický design.

Již více jak 14 let naleznete na českém trhu internetovou firmu Smile company s.r.o. Zabýváme se návrhy a realizací reklamních předmětů pro různé společnosti a společenské akce. Jsme schopni se přizpůsobit požadavkům zákazníka a to jak barvou, materiálem, tvarem, velikostí požadovaného reklamního předmětu. Na reklamní předměty ...

Činnost: - služby v oblasti IT - správa serverů - vývoj aplikací.

Služby - IT outsourcing - správa počítačových sítí - automatizace domů a regulace topení - bezpečnostní a kamerové systémy - webdesign.

Služby - technické poradenství při zpracování investičních záměrů - projektová činnost - konzultační a inženýrská činnost - bytová výstavba - realitní činnost.

Služby: - kosmetika - manikúra - pedikúra

Projekt, odborný posudek a zpracování žádosti o dotaci Nová zelená úsporám. Vytvoření energetického auditu i průkazů energetické náročnosti budov. Poradenství a kompletní zpracování žádostí o dotace z EU. Projekty technického zařízení budov (vytápění, vodoinstalace a kanalizace).

Poskytuji kvalitní obousměrné překlady v kombinaci čeština - angličtina za příznivou cenu. Více informací o mých službách a cenách naleznete na mých webových stránkách.

Servis a údržba počítačů PC. Údržba tiskáren. Návrh a realizace LAN a WiFi. Konzultace v oboru ITC. Pořádání školení a odborných kurzů ICT.

Poradenství - výpočetní technika.