Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - stříhání - trimování - celková úprava psů.

E-Shop Obchody levně s českými výrobci je projekt, který nabízí nejenom spolupráci mezi naší firmou a českými výrobci ale i vytvoření nových pracovních pozic po celé české republice. Našim krédem je pomoci českým výrobcům se zvyšováním jejich obchodních aktivit

Naše úklidová firma se zabývá hlavně pravidelnými a předkolaudačními úklidy většího rozsahu. Dále nabízíme profesionální strojové čištění koberců, a jsme schopni zajistit většinu druhů úklidu.

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod Obráběčství

Poradenství v oboru ekologické újmy - hodnocení rizik ekologické újmy. Prodej, montáž a opravy komínů.

Masážní studio - reflexní masáže.

Prodej: - španělské ručně sypané cementové neglazované dlažby - historické dlažby - repliky historických dlaždic

Služby: - internetový marketing - PPC reklama - SEO - copywriting

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské.

Bezpečnostní agentura, detektivní služby: - ostraha a ochrana firemních objektů a areálů Úklidová služba: - úklid domácností, firem, nemocnicí.

Koupelnové studio. Návrhy, realizace, stavby: -koupelny. Maloobchod, prodej: -kompletní vybavení koupelen -obklady, dlažby -sanitární keramika -sprchové kouty -koupelnový nábytek a doplňky. Přeprava osob -minibus 8+1 -celá ČR+SR+Europa Slovenské sýrové speciality

Služby: -kavitace -lipodestrukce -odstranění celulitidy metodou 3. generace -kryolipolýza -uvolnění lymfatických uzlin -přístrojová lymfomasáž -cvičení na vibrační plošině -relaxační masáže -vyhlazování jizev, vypínání povislé kůže -vyhlazování vrásek a vypínání kontur obličeje -kosmetické služby -odstranění dvojité brady.