Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Služby - personální audit - projektové služby - propagace a marketing.

Jsme moderní laserové studio, které funguje již 6 let. Mezi naše hlavní přednosti patří rychlost vyřízení objednávek a kvalita výsledného produktu. Dále jsme dodavatelem forem na čokoládu.

Nakladatelství krásné literatury.

Reklamní agentura. Tiskové služby.

Nabízíme Vám kompletní servis v oblasti výroby a propagace nového designu pro všechny typy produktů a obalů. Vytvoření nového obalového designu, jeho testování a vytvoření produktových materiálů podpory prodeje.

Čistírna peří Vyrábíme prošívané deky, polštáře, peřiny, dvoudeky, dětské soupravy-ve velikostech podle vašeho přání, z vaší nebo u nás zakoupené sypkoviny, kterou nabízíme od českého výrobce SEBA TANVALD v různých barvách a vzorech-možno i pro alergiky.

Realitní kancelář. Prodej nemovitostí.

Developerská činnost Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí Zprostředkovatelské činnosti realitních agentur Architektonické a inženýrské činnosti a související technické poradenství

Celní služby Kamionová doprava Přeprava - kusové zásilky Letecká přeprava - kusové zásilky Námořní přeprava Logistické služby Nákladní přeprava Stěhovací služby pro firmy i soukromé osoby Železniční přeprava.

Správa nemovitostí: Komplexní technický servis a ekonomická správa bytových a nebytových prostor: - administrativní budovy - skladové, logistické a výrobní areály - bytové domy včetně všech potřebných doprovodných činností dle požadavků v rozsahu: - vedení správní agendy - vedení technické dokumentace - revize, ...

Služby - outsourcing - vývoj informačních systémů - školení, workshopy.

Nabízíme klientům správu budovy, údržbu, recepční služby a úklidový servis.

Práce: - úklidové - čištění koberců - čištění čalounění - mytí oken - úklidy panelových domů Půjčovna: - úklidové stroje Karcher.

Vývoj informačních systémů a software.

Prodej - vodo topo - vodoinstalatérský materiál - topenářský materiál. Topenářské práce. Vodoinstalační práce. Plynařské práce. Čištění - kanalizační potrubí vysokoltlakým strojem.

Fotoprodukční agentura - fotografování - portréty, interiéry, exteriéry, produktové foto.

Služby - realitní činnost - insolvenční poradenství - dražební činnost - fůze, akvizice, restruktualizace.