Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - vývoj webových aplikací - vývoj mobilních aplikací.

Návrh, realizace, správa: - podnikové sítě - servery Dodávka hardwaru a softwaru

Činnost: - vzdělávání, poradenství a popularizace v oblasti bytové kultury.

Služby: - 3D tisk, skenování, modelování Prodej: - 3D tiskárny a veškeré komponenty k tisku

Naše obchodní společnost vznikla v roce 1999 a zabývá se organizací veřejných dražeb. Díky bohatým zkušenostem působíme v celé České republice. Kromě dražeb také provádíme realitní činnost a zprostředkování úvěrů. Dražby, reality: - organizace a zajištění dražeb - dražby - movitý majetek - nemovitý majetek - pohledávky - dobrovolné ...

Kadeřnictví Kosmetika Manikúra - pedikúra Solárium.

Svatební salón. Půjčovna: -nejnovější luxusní modely svatebních šatů -pánské obleky a smokingy -šaty pro družičky -chlapecké obleky -závoje všech délek a tvarů -peleríny -ozdoby do vlasů -panenky, prsteny a srdce na auto -střevíce. Zajištění, služby: -svatební oznámení -snubní prsteny -svatební kytice -hudbu a video.

Návrhy a realizace: - fotovoltaické elektrárny a ostrovní fotovoltaické systémy Výroba: - fotovoltaické solární články - fotovoltaické panely. Servis, monitoring, diagnostika FVE

Oftalmologická péče. Oční ordinace: - vyšetření očí - vstupní a preventivní prohlídky - kontroly šedého a zeleného zákalu - kontaktní čočky - vyšetření a prodej. - kosmetické zákroky na víčkách a aplikace Botoxu.

Reklamní agentura: - etikety - samolepící, textilní, papírové - hliníkové štítky - mosazné štítky - polyesterové štítky - razítka - ozdobné stuhy.

Právní a poradenské služby při organizaci výběrových řízení pro projekty z dotací fondů EU.

Personální poradenství - nábor zaměstnanců - motivace, executive search, HR, strategie - koučink.

Služby - tvorba webových stránek - webdesign.

Výroba: - reklamní placky - placky s magnetem, se spínacím špendlíkem - placky zrcátko, otvírák.

Služby: - investice do komerčních nemovitostí na území celé České republiky.