Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Venkovní reklama s možností umístění na jakékoliv nádraží v ČR, popřípadě do vlakových souprav: -city light vitríny -backlighty -prismavision-pohyblivá reklama -rámečky ve vlacích -železniční mosty -reklama na plášti železničních vozových jednotek -billboardy -bigboardy.

Zprostředkováváme zaměstnání v profesích: manažeři, odborníci v oblasti ekonomiky, financí a bankovnictví, účetní, obchodníci, oblast IT a technika, strojírenství, elektrotechnika administrativa. Vyhledávání pracovníků pro výše uvedené pozice.

Ekonomické poradenství Organizační poradenství Ceny a odhady nemovitého i movitého majetku.

Čistírna peří Čistírna a prádelna Výroba - prošívané přikrývky a polštáře Opravy - deštníky, oděvy.

Návrh, vývoj, implementace: - software - webové a mobilní aplikace

Autodoprava. Služby: - spediční služby - mezinárodní, zahraniční spedice - nadměrná přeprava - zasilatelství - zastupování v celním řízení - vytěžování - skladování, balení zboží.

Geodetické služby Inženýrská činnoststavební povolení Projektová činnost ve výstavbězajištění - územní rozhodnutí.

Architektonický ateliér. Služby: - projektová činnost ve výstavbě - architektonické a inženýrské činnosti se zaměřením na pozemní stavby.

Činnost reklamní agentury. Pronájem a půjčování věcí movitých. Poskytování software. Poradenství v oblasti hardware a software. Poradenství - finanční, ekonomické. Poradenství podnikatelské, organizační. Zpracování dat. Správa sítí. Kurzy, školení a jiné vzdělávací akce.

Překladatelství a tlumočnictví, překladatel, tlumočník z a do angličtiny.

Poskytování služeb v oblasti výpočetní techniky, informačních technologií či internetu, reklamní činnosti a marketingu

Navrhujeme a vytváříme informační systémy, webové stránky, internetové obchody, intranety či extranety

Půjčení osobních aut a dodávek Letenky Zajištění - celní služby Přeprava - kusové zásilky Nákladní doprava - mezinárodní - vnitrostátní.

Sběr, odvoz, separace, likvidace: -odpad průmyslový, komunální, tekutý. Sběr, likvidace: -odpad nebezpečný. Prodej: -nádoby na odpad-popelnice, kontejnery. Autodoprava: -od 500 kg do 20 t váhy -kontejnerová přeprava. Práce: -UNC* 060-terénní úpravy, zemní práce, vrtání děr, výkopy základů -rekultivace -stavební, zednické, ...

Vzhledem k neustále rostoucímu tlaku poptávky ze strany zákazníků a v zájmu zkvalitňování našich služeb a rozšíření produktového portfolia došlo k transformaci firmy na společnost Truck Data Technology s.r.o.

Zabývám se předtiskovou tvorbou veškerých firemních tiskovin, reklamních grafik, navrhuji loga, corporate identity, grafické manuály, prezentace a mnoho dalšího. Osobně působím po Praze, po domluvě celá ČR.