Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Jazyková škola SPĚVÁČEK nabízí skupinové a individuální jazykové kurzy, pomaturitní studium angličtiny a japonštiny, přípravu k mezinárodně uznávaným zkouškám a studium v zahraničí. Důležitými přednostmi jsou on-line testy, malé skupinky studentů a možnost volby českých lektorů nebo rodilých mluvčích. Při výuce využíváme pokročilé metody a moderní ...

Činnost: - odborné služby pro podporu malého a středního podnikání - marketing

Reklamní agentura - společenské akce - public relations lobbying, sponzoring - tiskové konference - poradenská a konzultační činnost - strategická, marketingová a krizová komunikace

Architektonická činnost. Služby: -kompletní vybavení interiérů na klíč

Nabízíme logistické služby pomocí letecké, námořní a silniční přepravy. Zajišťujeme skladovací, distribuční služby a celní služby..

Služby - masáže Zen Shiatsu - zdravotní cvičení.

Prodej, montáž: - okna plastová, dřevěná, hliníková, střešní, kombinovaná - dveře plastové, dřevěné, dveřní výplně - vrata - rolety - markýzy - žaluzie - okenní fólie Prodej pozemků. Výstavba rodinných domů na klíč.

Kopírování a tisk. Tiskařské práce, vazba diplomových prací. Výroba reklamních předmětů.

Softwarový audit Správa - počítače. Outsourcing Návrh, správa - počítačové sítě, správa- servery.

Služby: - překlady z/do němčiny, angličtiny, francouzštiny - tlumočení z/do němčiny a angličtiny - výuka angličtiny, němčiny, francouzštiny

Služby - projektové dokumentace - 3D vizualizace rodinných domů a interiérů.

Služby: - překlady, tlumočení němčina, ruština - výuka jazyků

Geodetická a realitní kancelář - zeměměřická činnost - geometrické plány - vytyčování hranic pozemků - prodej a pronájem nemovitostí.

Sportovně relaxačním centrum: - ricochet - solárium - sauna

Činnost: - obnova, aktualizace webových stránek - outsourcing - webhosting

Služby - návrh a tvorba profesionální prezentace - konzultace v oblasti prodeje, marketingu, přesvědčování a komunikace - školení, workshopy a semináře.

Kadeřnictví Masáže - sportovní a rekondiční masáže, masáž lávovými kameny.

Architektonická kancelář - návrhy interiérů, novostaveb.

Služby: - firemní kurzy, vzdělávání - jazykové kurzy - překlady a tlumočení - dotační poradenství

Prádelna - praní prádla - sušení, mandlování, žehlení.

Thajské masáže. Velké Náměstí 8, 383 01 Prachatice Tel. 778 072 228