Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
-Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Výroba a prodej čistících a pracích prostředků zn. STELA a DIRECT - prací prášky - gely na praní - aviváže - prostředky na ruční mytí nádobí - prostředky do myček nádobí - univerzální mycí prostředky - mycí prostředky na podlahy - čističe skvrn a další čistící a mycí prostředky. Výroba a prodej profesionálních čistících a pracích ...

Služby: -distribucí nových značek na český a slovenský trh

Služby - webdesign - tvorba webové prezentace.

Architektonický ateliér - projektové dokumentace - návrhy interiérů.

Modelingová a produkční agentura STYL - módní přehlídky - fotomodeling - tiskové konference - prezentační a firemní akce.

Hydraulická a pneumatická zařízení. Projekce, konstrukce, údržba, opravy: -hydraulické obvody -lisy a lisovací nástroje -servis obráběcích strojů -modernizace obráběcích strojů.

Služby: -kosmetický salon Mayanne -kosmetické služby „s citem pro krásu a zdraví“ -přístrojové ošetření IPL (trvalá epilace, odstranění pigmentových skvrn a žilek, terapie akné) -čištění pleti, masáží pleti a dekoltu, barvení a úpravy obočí, trvalé na řasy až po velmi oblíbený chemický peeling.

Služby - programování webových aplikací - vývoj a správa e-shopů.

Dodávka - informační systém pro vedení agendy psychologické poradny, klinického psychologa - PsychologX.

Stěhovací práce Malířské práce Vyklízecí práce Služby hodinového manžela Rekonstrukce - byty - rodinné domy. provádíme vyklízení bytů rodinných domů v Brně a okolí.

Čištění interiérů vozidel Natěračské práce Malířské práce Správa nemovitostí Úklidové práce (mytí oken a prosklených ploch, úklid kanceláří, firem a průmyslových objektů, ...) Čištění - koberce Výškové práce pomocí horolezecké techniky.

Průmyslový design Grafické práce Realizace a správa - firemní webové prezentace

Akreditovaná laboratoř: - testování bezpečnosti vzduchotechnických zařízení - testování výkonu vzduchotechnických zařízení.

Poradenské služby - získávání finančních prostředků z fondů EU - řízení projektů.

Činnost: - finanční poradenství - managerské poradenství.

Služby - webdesign - programování - bezpečnost informačních technologií.

Realitní kancelář: - prodej, pronájem bytů, domů, pozemků nebo komerčních prostor.

Činnost: - ekologická likvidace autovraků - výkup železa, barevných kovů - realizace zahrad - kácení stromů - zimní údržba chodníků.