Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Architektonický atelier: - stavební projekce - bytové a rodinné domy - průmyslové a občanské stavby - rekonstrukce památkově chráněných objektů - grafický design.

Služby: - pomoc při snižování provozních nákladů restaurací, barů, penzionů

Služby: - marketing - design - tvorba webu - PPC kampaně - programování

Architektonicko - projekční ateliér - projektové dokumentace.

Architektonicko - projekční ateliér - projektové dokumentace.

Dodávka: - informační systém Reactor určený k evidenci zdrojů a plánování projektů

Čištění - interiéry automobilů Nákladní autodoprava Čištění - sedací soupravy - koberce Montáž - vnitřní dveře - obložkové zárubně Podlahářské prácepokládka a renovace - podlahy.

Zařízení a dodávka na klíč - komerční stavby - rodinné domy - byty - obchodní, kancelářské a společenské prostory Návrh, zařízení a dodávka na klíč - komerční stavby - rodinné domy - byty - obchodní, kancelářské a společenské prostory.

Výdejna prostředků zdravotnické techniky. Prodej, maloobchod: - zdravotnické potřeby, zdravotnická technika. Služby: -kurýrní expresní motoslužba. Poskytování informací o glukometru FreeStyle. Tvorba, údržba: - webové stránky.

Provozuji a tvořím webové stránky a poskytuji online marketingové poradenství. Vytvářím marketingovou strategii. Snižuji zbytečné výdaje a optimalizuji online podnikání tak, aby směřovalo k dosažení zisku.

Služby: - vzdělávací kurzy - tvorba webových stránek, webdesign - tvorba grafických návrhů - firemní virtuální prohlídky

Fotografické práce, fotograf - portréty, svatební foto - umělecké a produktové fotografie.

E-shop: - infrasauny - mobilní vířivky - mobilní klimatizace - skákací atrakce - trampolíny

G5 Plus je největší český zprostředkovatel nabídky práce pro zdravotníky v zahraničí. Nabízíme pracovní příležitosti v ověřených zdravotnických zařízeních a uchazečům poskytujeme také nadstandardní služby přípravných kurzů a vyřízení cestovní administrativy. Provozovatelem G5 Plus je Go Global Consulting s.r.o.

Služby - grafické práce - SEO optimalizace - tiskoviny - webdesign - propagační práce.

Služby: - zajištění hostesek a dalšího personálu na eventy

Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) Konzultační činnost v oblasti sběren kovových odpadů, autovrakovišť. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků z oblasti životního prostředí. Testování, měření, analýzy a kontroly. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Konzultační činnost, příprava k ...

Návrhové středisko integrovaných obvodů ON Semiconductor. Výzkum, vývoj: - nové analogové a smíšené analogově digitální integrované obvody, aplikace součástek - firemní software pro podporu výroby polovodičů.

-Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Zprostředkování obchodu a služeb

Externí marketing a marketingové poradenství: - texty a grafika - návrhy, logo - slogany a články - prezentace a newslettery - reklamní kampaně

Přímý dovozce, výroba, velkoobchod, internetový obchod, prodej: - velikonoční, vánoční i celoroční dekorace do interiéru Velikonoční ozdoby-barvy na vejce, obtisky, samolepky, košilky na vejce, plyšová kuřátka, věnečky, zápichy, plastová vajíčka, věnce, pomlázky, slepičky. Vánoční ozdoby -okenní folie bez lepidla, slaměné dekorace, přírodní ...