Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Instalace, konfigurace: - servery, sítě - zabezpečovací systémy, alarmy, kamery - SAT a TV

Úklidové služby. Pravidelné úklidy domácnosti, údržba zahrad, hodinový manžel.

Fotorealistické vizualizace a animace CNC frézování Tvorba - 3D CAD/CAM software pro vytváření návrhů plavidel

Výroba nábytku, design interiéru - kuchyně - ložnice - koupelny - vestavné skříně - interiérové dveře - plovoucí podlahy.

AVITEX agency: Ubytování a servis pro veletržní vystavovatele v Brně a okolí Zajištění: -prostor pro prezentaci na BVV* -návrh a stavba stánků -party servis, rauty, večírky, školení, semináře -občerstvení na stánek, catering, dovoz obědů -hostesky-casting, ušití kostýmů -tlumočnice -letenky (transfer do hotelů) -zajištění dopravy-půjčení ...

Činnost: - LED billboardová prezentace firem - výroba reklamní spotů - grafické návrhy - tisk - tvorba webových stránek

Elektromontáže, elektroinstalace: - silnoproudé rozvody - slaboproud: - zabezpečovací zařízení, zabezpečovací systémy - monitorovací systémy - satelitní technika - technické zařízení budov: - topení - vzduchotechnika - sanitární zařízení - klimatizace. Montáže, instalace, opravy, revize: - elektrická ...

Architektonický ateliér. Služby: - kompletní vybavení interiérů, kanceláří, obchodů - komplexní architektonické činnosti - projekce, projektování, návrhy interiérů.

Služby: - kadeřnictví Provozovna: Gerská 15, C.I.CENTRUM tel.: 377 538 513

Služby: - bezdrátové připojení k internetu - pronájem datových okruhů - internetová televize IPTV

Činnost: - nákup a prodej malých vodních elektráren - příprava solárních projektů

Služby: - energetické poradenství - poradenství v oblasti bioplynových stanic

Služby: - odstraňování a retušování graffiti - čištění soklů a obkladů - odstraňování výlepů - servis výloh

Pracovní agentura. Zprostředkování práce v oborech: - Zámečnictví - Nástrojařství - Obráběčství - Izolatérství potrubních prvků - Klempířství - Prefabrikace tlakových částí potrubí - Povrchová úprava kovových částí - Sváření ve strojírenství.

Překlady - italština, překlady, němčina.

Vyklízecí práce - hubení travin - instalace sítí proti holubům - certifikát ISO 9001:2008 Deratizace - dezinfekce - dezinsekce.

Reklamní činnost, služby: - grafika, design - tisk - webdesign - překlady, tlumočení

Vyklízení půdy, byty, sklepy Deratizace, dezinfekce, dezinsekce.

Reklamní agentura - výroba a prodej razítek - reklamní předměty - vizitky - okenní fólie - grafické práce.

Databázové firemní systémy - Prodejce výpočetní techniky a software - Počítačové sítě - Instalace a opravy výpočetní techniky - Vedení jednoduchého a podvojného účetnictví - Daňové poradenství