Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Výroba reklamních předmětů. Výroba, potisk, prodej, e-shop - vizitky, visačky - kancelářské potřeby.

Fotoateliér Loutocký - fotografování svateb, portrétů, rodinné foto

Služby: -bezpečnost práce -ostraha -správa nemovitostí -úklidové služby

Služby: - kompletní správa budov.

Slim studio Samson: - liposukce ultrazvukem. - 2x Power Plate. - 2x Vacushape. - 2x Lymfoven. - Bodyroll - Solagenárium zábaly. Studio Silvie: Pod Letištěm 15 779 00 Olomouc - kosmetické studio - dle telefonní dohody - tel.: 777707600.

Komplexní řešení služeb v oboru montáží a servisu měřicích a regulačních systémů. Programování a návrhy systému programovatelných logických automatů a jejich přehledných vizualizací.

Prodej, montáž - kancelářská a výpočetní technika - správa a údržba serveru - zálohování dat.

Hostesingová a modelingová agentura - zajištění modelek a hostesek - produkční služby.

Služby - správa počítačů - oprava a údržba počítačů a notebooků - odvirování a zabezpečení pc - zálohování dat.

Nabízíme kompletní tisk časopisů, katalogů, výročních zpráv a vizitek. Provádíme falcování, výsek a perforaci, ale i thermotisk a slepotisk.

Svatební agentura: - komplexní služby pro nevěsty - koordinace svateb - půjčování a výroba svatebních dekorací a rekvizit - půjčování originálních svatebních šatů.

Služby: - fyzioterapie - rehabilitace - estetická medicína

Prodej a půjčování: - svatební šaty, šaty pro družičky - společenské šaty - šaty do tanečních - pánské obleky, košile, vesty - maturitní šaty - bižuterie, vlasové ozdoby, prádlo - svatební oznámení - snubní prsteny - ozdoby na auta, stoly.

Taneční škola: - kurzy tance a společenské výchovy pro mládež, začátečníky, pokročilé - pořádání tanečních soutěží. Svatební salon Vivien: - půjčujeme svatební šaty, společenské šaty, pánské obleky, šaty pro družičky, svatební ozdoby.

Dodávka, montáž: - kamery - zabezpečovací technika - antény Tvorba webové stránky.

Systém evidence a nakládání s odpady, nebezpečnými látkami a ADR. Komplexní poradenské služby: - odpady - ADR - nebezpečné látky - nakládání s nebezpečnými látkami a směsmi.

Činnost: - copywriting - správa obsahu webu - překlady angličtina, němčina.