Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Činnost: - vývoj software - tvorba webových stránek

Služby - outsourcing - montáž sériových dílů - průmyslová sériová výroba - ruční práce - kontrola kvality - skladové a logistické služby - třídící a balící činnosti.

Bezpečnostní agentura - fyzická ostraha objektů - pult centrální ochrany - elektronické zabezpečení objektů.

Služby - ekologická výchova a osvěta v oblasti přírody, krajiny a místních zdrojů - odborná a poradenská činnost v oblasti ekologie.

Služby - reklamní sítotisk - potisk textilu, plastů, reklamních předmětů, plachet

Soudní překladatelství - tlumočnictví.

Realitní služby. Inzertní portál - prodej a nákup nemovitostí.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Společnost Trinityozon s.r.o. je zaměřena na ozonové technologie pro úpravu vzduchu. Je výhradním distributorem firmy LIFETECH s.r.o., vyrábějící profesionální ozonové zařízení v České republice. Multifunkční dezinfekční zařízení LifeOX® vytvoří perfektně čisté prostředí u Vás doma, v kanceláři, ordinaci, autě, i ve výrobních prostorech. A ...

Databáze ověřených konferenčních prostor k pronájmu.

Činnost: - projektové práce ve stavebnictví - architektonické studie.

Služby - připojení k internetu - volání přes internet - příjem digitální satelitní televize - telekomunikační a hlasové služby - správa sítí Webhosting Prodej, servis - počítače

Realizace - interiéry na klíč Architektura - bytová - administrativní prostory.

Tvorba webových stránek a grafických návrhů. Provádění optimalizací pro vyhledávače.

Grafické práce Webdesignvýroba - www stránky Webhosting.

Dodávky - interiérů a studie. Architektonická kancelář projektování interiérů. Architektonické návrhy. Projekce - stavby.

Výroba: - vlajky - standardy a prapory - potisk triček - banery - koberečky s vlastním motivem - ručníky s vlastním motivem

Služby: -celní deklarace: -vyhotovení celních dokladů -zajištění celního odbavení při dovozu i vývozu na celním úřadě -sttatistické vykazování údajů pro INTRASTAT CZ .