Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výroba prezentačních systémů - reklamní a dárkové předměty - tisk - grafické studio.

Služby: - koordinátor BOZP - poradenství při uvádění stavebních výrobků na trh.

Činnost: - poradenství, školení v oblasti spolehlivost, bezpečnost produktů a RAMS/LCC.

Dětská kavárna - nekuřácká a bezbariérová provozovna - WIFI připojení - přebalovací pult - trampolína - houpačka - dětské židličky - hlídání dětí - narozeninové oslavy na míru.

Fotografování, fotografické služby.

Specializujeme se na poskytování softwarových řešení včetně dodávek technologií a služeb, mezi něž patří také konzultace, autorizovaná školení výpočetní techniky, kurzy akreditované pro školy a testování znalostí IT profesionálů.

Dotační poradenství a realizace výběrových řízení.

Nabízím: - reklamní banner pro www stránky - prospekty různých velikostí: vizitky, plakáty, inzeráty, pozvánky, CD/DVD obaly, jídelní lístky.. - vytvoření firemního logotypu s grafickým manuálem - návrh www stránek ve formátu psd - realizace www projektů v htm, html, xhtml - css, php - zvýšení návštěvnosti stránek (SEO optimalizace ...

Realitní kancelář - prodej nemovitostí.

Výkup, zpracování: - železných i neželezných kovů - kovošrot Výkup papíru a dřeva.

Služby: - harmonizace interiéru bytů, domů, kanceláří a obchodních prostor podle filozofie feng shui

Služby: - návrhy a realizace interiéru, poradenství bydlení podle Feng shui

Kadeřnický salón Háta. Služby: - kadeřnictví.

LEDA je přední firmou v oblasti vydávání slovníků a jazykových učebnic v knižní i elektronické podobě. Autory našich publikací jsou renomovaní odborníci s hlubokou jazykovou a metodickou erudicí. Jazykové tituly: - Angličtina - Čeština - Francouzština - Italština - Němčina - Ruština - Španělština - Albánština.

Sanace a vysoušení vlhkého zdiva pomocí nedestruktivní elektrofyzikální metody. Distribuce, prodej - ekologické, elektrofyzikální, průmyslové digitální odvlhčovací zařízení.

Vývoj informačních systémů - podnikový software.

Tvorba: - software pro stavební projektování

Služby: - vývoj zakázkových mobilních, desktopových a webových aplikací - webdesign