Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - vývoj a implementace softwaru - programy pro ekonomy a účetní, skladové hospodářství, pečovatelskou službu, ZUŠ, školy mateřské a školská zařízení, elektronickou spisovou službu.

Sme obchodné zastúpenie českej softwérovej spoločnosti PC HELP, a.s., na Slovensku. Vyvíjame, implementujeme a servisujeme informačné systémy a softwérové aplikácie: - personálne informačné systémy - ERP systémy - aplikácie vyvíjané na zákazku (veľké spoločnosti a štátne inštitúcie) - podporujeme open sourcové programy a kancelárske ...

Činnost: - projekce a stavební fyzika - certifikace budov : průkazy energetické náročnosti budov. Kancelář Palackého náměstí 106 386 01 Strakonice

Služby - vedení podvojného účetnictví - personálního poradenství. Kancelář: Nám. 14.října 1307/2 150 00 Praha 5

Kontejnerová doprava Odvoz a likvidace odpadů. Vyklízení objektů. Nákladní doprava - vozidla AVIA užitná hmotnost 4 - 6t, délka ložné plochy 3, 8m a IVECO užitná hmotnost 8t, délka ložné plochy 4, 5m - dovoz stavebního materiálu štěrk, písek - prodej stavebních materiálů Zemní práce

Kosmetické služby - ošetření pleti - ultrazvuk - masáž obličeje a dekoltu.

Foto a video studio - fotografování a nahrávání svateb - těhotenské foto - fotografování dětí a rodin.

Úklidové služby - pravidelný úklid domácností, kanceláří - čištění koberců.

Prodej, půjčovna: - párty stany.

Služby - koučování jednotlivců - workshopy - semináře, tréninky - konzultace.

Bezpečnostní agentura - strážní a ochranná služba - transport cenných zásilek - pult centrální ochrany - úklidové služby.

Finanční poradenství - komplexní služby v oboru finančního plánování - firemní finance - realitní činnost.

Jazyková škola, výuka: - angličtina - ruština Překlady z a do anglického a ruského jazyka.

Chovatelská stanice: - psů. Služby: - stříhání a úprava psů.

Projekční kancelář, služby: - projekce dopravních staveb - urbanismus - architektura

Architektonická kancelář - projektová činnost - projekce novostaveb - inženýrská činnost.

Personální agentura - nabídka práce a zaměstnání.

Reklamní a komunikační agentura - grafické práce - marketing a propagace - velkoformátový tisk - fotografické práce - kopírování.

Fotoateliér - fotografování dětí.

Prodej, servis: - výpočetní technika Služby: - správa počítačových sítí.

Prodej - kosmetika FOR LIFE & MADAGA, kosmetický salon, prodlužování řas, barvení řas a obočí, depilace teplým voskem. Péče o tělo.

Výuka - Italština: - překlady - tlumočení - výuka začátečníků i pokročilých.