Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Služby: -projekční kancelář -kompletní dodávka projektu -autorský dozor -dokumentace skutečného stavu -vyřízení všech povolení, vyjádření a jednání na úřadech. - projkty pro akci zelená úspora

Ergonomie pracovišť: -návrh a realizace interiérů -informačně orientační systémy -kompletní sortiment kancelářského nábytku -sedací nábytek -podlahové krytiny, žaluzie, rolety, osvětlení, klimatizace. -bytový nábytek, doplňky. Doprava Vámi zakoupeného zboží a montáž.

Maloobchod, prodej, montáž, poradenství: - podlahové krytiny - plastová okna, dvěře - dřevěná okna, dvěře - krb, krby - schodiště - koupelna - návrh interiéru.

Nabídka služeb pro dům, zahradu i komerční prostory. Provádění stavebních úprav, výroba nábytku na míru, návrhy interiérů a 3D vizualizace.

Architektonické návrhy, studie a projekty všech druhů staveb: -bytové domy, občanská výstavba, průmyslové stavby -novostavby a rekonstrukce -pozemkové úpravy -rekonstrukce a zateplování všech druhů budov -inženýrská činnost, statické posudky -tepelně-technické výpočty, energetická náročnost budov.

Výroba architektonických a technických modelů.

Návrhy a realizace: - bytové interiéry - dětské pokoje - interiéry na klíč.

Aranžování Interiérová tvorba Zahradní architektura - projekty zahrad a drobných staveb (jezírka, pergoly, ...) - interiérová tvorba - poradenská činnost

Služby bytového designéra. Řešení a návrhy soukromých interiérů, developerských projektů v top kvalitě. Kompletní realizace a dodávka interiéru na klíč: - analýza potřeb - návrh interiérů - zpracování veškeré dokumentace pro výrobu nábytku i rekonstrukci interiéru - výběr zařízení - 3D vizualizace, realizace.

Architektonické projekty. Urbanismus, územní plánování. Dopravní stavby. Elektroinstalace, ústřední vytápění, vzduchotechnika.

Realizace projektování staveb, prodejen, občerstvení a nabídka poradenské i inženýrské činnosti

Architektonické služby - projekty interiérů Projektová činnost - domy Malování - grafika - obrazy Projekty - venkovní zahrady a parky.

Architektonická, projekční kancelář.

Rekonstrukce: - byty - bytové jádra - koupelny - kuchyně. Stavba: - ploty, pergoly, altány. Pokládka venkovní dlažby. Výstavba rodinných domů. Návrhy interiérů a exteriérů.

Architektonická kancelář. Stavební projekce, urbanismus, vizualizace.

Služby: - návrhy a projektování staveb - zakládání staveb - dřevostavby - zděné stavby - stavební poradenství

Poskytuje - fotografické služby Design interiérů Grafika

Služby: -bytový architekt -urbanismus -projekční činnost -realitní činnost.

Architekt - návrh a kompletní projekt RD a dalších staveb - návrh, projekt a realizace interiérů - návrh a výroba vestavěného nábytku a kuchyní - dokumentace zateplení objektů - projekt klientskýh změn v developerských bytech - rekonstrukce a přestavby RD a bytů.