Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Prodej, pronájem - bytové prostory - pozemky Prodej, pronájem - nebytové prostory Architektonická kancelář Projekční kancelářdeveloperská činnost.

Velkoobchod: - textilní zboží pro hotely. Návrh, realizace hotelových interiérů.

Architektonická a projekční kancelář zaměřená na individuální a moderní dřevostavby - domesi. Kompletní servis: - architektonické studie - všechny stupně projektové dokumentace - inženýrská činnost - realizace staveb - kolaudace - návrhy interiérů - urbanismus - design - fyzické modely - 3D vizualizace - projekty ...

Návrh interiérového designu, realizace interiéru na míru bytových a komerčních prostor. Zařizování, úpravy a modernizace. Poradenství barev, nábytku, osvětlení a doplňků.

Zabývá se projektovou činností ve výstavbě, návrhy interiérů, výstavních stánků a vlastní výtvarnou tvorbou.

Návrhy a realizace: - kuchyně - interiéry ložnice, dětské pokoje.

Architektonická kancelář AK 11 a.s. vznikla jako sdružení architektů a doprovodných profesí na začátku roku 2011. Zaměřujeme se na komplexní tvorbu architektury s provázaností exteriéru a interiéru stavby. kontakt: Ing. arch. Luděk Kouřil ludek@ak11.cz 724962283 AK11, a.s. Fr.Křížka 362/1 Praha 7 Holešovice.

Inženýrská činnost - stavební dozor - kolaudace, uvedení staveb do provozu Architektonický ateliér Zpracování - kompletní projektová dokumentace staveb.

Návrhy a realizace - mozaiky i do interiérů - bytové a veřejné interiéry

Grafické návrhy a realizace koupelen Grafické návrhy a realizace koupelen

Projektová kancelář. Architektonické studie, projekt: -interiéry -stavby.

Společnost REZEK® spol. s r.o. poskytuje především služby spojené s projekcí a realizací staveb a realitní činností: - prodej stavebních parcel - výstavba rodinných domů - návrhy interiérů

Návrhy a realizace - interiéry

Architektonické práce. Projektová činnost ve stavebnictví.

Služby: - návrhy a realizace interiérů - zakázkový nábytek a kuchyně - zpracování vizualizací a grafických návrhů. Díky trvalé spolupráci s prověřeným výrobcem nábytku získáte dodávku kuchyně nebo nábytku ve špičkové kvalitě za výhodné ceny. Naší nejlepší reklamou jsou desítky spokojených klientů.

Poradenství: - bytová architektura - interiéry Sádrokartonářské práce. Stavební práce. Montáž - střešní okna VELUX.

Architektonická činnost: - projekce interiérů poradenství - stavby poradenství - přípravné kurzy na fakultu architektury (kresby-teorie).

Služby: -architektonické práce -projektové práce.

3D vizualizace interiéry, exteriéry E - shop - betonové skořepinové tvárnice BEST UNIKA, BETONG Stavba - bazény Vnitřní zateplení Stavba - ploty Autorské a stavební dozory Projekce staveb - projektová řešeníodborná poradenství v oblasti vnitřního zateplení a betonových skořepinových ...

Nabídka architektonických a projektantských služeb, konzultace, studie, vizualizace, dokumentace pro stavební povolení všech typů staveb.

Poskytujeme komplexní dodávky interiérů. Nabízíme zakázkovou výrobu nábytku pro hotely, restaurace a penziony