Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Návrhy a realizace - interiéry

Svět interiérů s.r.o. je společnost, které se zabývá interiérovými realizacemi na klíč. Předmětem činnosti je realizace kuchyní na míru, rekonstrukce bytů a bytových jader, tvorba koupelen a kuchyní a sanace bytů po povodních.

Designové studio. Studio pro architekturu. Architektonické studio.

Architektonické studio Home. Bytové interiéry. Návrhy, realizace interiérů, komerční prostory. Poradenství v oblasti bydlení, materiálového a barevného sladění. Nabídka architektonických návrhů i studií a hmotového návrhu interiérů.

Návrhy bytových interiérů a exteriérů.

Vizualizace - realizace interiérů a exteriérů staveb

Kuchyňské studio. Zakázková výroba kuchyní. Výroba, prodej, montáž: -kuchyně -nábytek -ložnice -obývací pokoje -vestavěné skříně -dětské pokoje -kancelářský nábytek. Služby: -záruční, pozáruční servis -návrh architekta -odborná konzultace -zaměření prostoru pro kuchyni -návrh kuchyňské linky -použití jakéhokoliv ...

Interiéry - realizace - 2D + 3D návrhy - konzultace vybaveníslužby bytového designera E - shop - sedací vaky - dekorace - květináče - tapety na zdi - dětské pokoje.

Společnost zaměřená na projekční a realitní činnost. Řěšíme projekční zakázky pro: - interiéry - stavby rodinné domy - bytové domy - polyfunkční objekty - administrativní objekty. Dále zpracováváme zakázky: - architektonické studie - urbanistické studie - projekty pro územní rozhodnutí - projekty pro stavební povolení. ...

Služby: -architektonické -projektové -inženýrské -stavební činnost.

Architektonický ateliér: -architektonické studie -projekty -realizace.

Architektonické návrhy a projekty pozemních staveb. Architektonické návrhy, realizace interiérů. Výroba: -kancelářský nábytek -atypický nábytek.

Atelier stavebních činností a architektury: -stavební činnost -projekční činnost -architektonické úpravy -návrhy interiérů -inženýrská činnost -stavby na klíč.

Realitní kancelář. Architektonická a inženýrská činnost. Poradenství v oblasti podnikání a řízení

Provozujeme interiérové studio. Nabízíme návrhy a realizace bytových interiérů. Zpracujeme návrhy i firmám, institucím, restauracím, hotelům

Truhlářská výroba nábytek Návrhy - interiéry i kompletní Výroba na zakázku - kuchyně Výroba na zakázku - firemní kanceláře Prodej - nábytek Výroba - nábytek - do interiérů - na zakázku Výroba na zakázku - interiéry pro MŠ a ZŠ

Služby: -projekty všech stupňů a realizace vlastních návrhů -architektonické návrhy interiérů a zahrad.

Truhlářství: -truhlářské práce -výroba nábytku -vybavení interierů.

Architektonický ateliér. Projekty a realizace: - občanské stavby, administrativní objekty, výrobní objekty, komerční stavby, sportovní stavby, bytové domy.

Služby: - stavební projekce - urbanistické a architektonické studie - zaměřování stavebních objektů - stavebně technický průzkum.

Služby interiérového designera, dekorace a stínění oken (záclony, závěsy, tyče, garnýže, rolety, plisé) potahové látky, ložní prádlo, koupelnový textil, tapety, malby, dekorativní štuky, koberce, svítidla, plédy a kožešiny, luxusní květináče a jejich dekorace. Klientský servis (péče o textil, čištění a zpětné instalace dekorací).

Letecká doprava Investice Správa nemovitostí Architektonická činnost

Architektonický ateliér. Vizionářská architektura a design veřejných i obytných prostor.