Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

INTERIERY NA MÍRU - zabýváme se výrobou nábytku, návrhy interierů, bytovým nábytkem, dětským nábytkem, kancelářským nábytkem. Rekonstrukce a úpravy bytů a domů, elektroinstalace, stavebni úpravy atd..

Nabídka architektonických a projekčních služeb.

Návrhy a realizace - interiéry dětských pokojů a koutků, mateřských školek, družin a školních tříd

- Zpracování individuálních projektů - Odborný poradenský servis - Spolupráce s projektanty a architekty - Neustálý kontakt s klienty - Spolupráce s renomovanými dodavateli - Dodání domu v termínu dle harmonogramu - Okamžité řešení reklamace - Stavební činnost - Výstavba rodinných domů - Služby stavební firmy ...

Návrhy a realizace - architektura interiérů - design nábytku - bytový architekt - styl bydlení - autorský dozor - osvětlení - textilní dekorace, výmalby, koupelny, ložnice, dětské pokoje, kuchyně Projekce - rodinné domky Výstavby - rodinné domky

Služby: - architektonické návrhy budov a interiérů - vypracování kompletní projektové dokumentace - kalkulace stavebních prací.

Návrhy a projekty domů. Zhotovujeme architektonické studie i realizační projekty domů. Provádíme autorský i technický dozor investora.

Provozujeme stavební firmu. Nabízíme architektonické návrhy, stavební činnost, designové návrhy interiérů a rekonstrukce budov.

Komplexní designové služby Bytová výstavba Komplexní grafické služby

Jsme skupina průmyslových designérů, interiérových designérů a architektů pod vedením společnosti Appledesign s.r.o Česká republika. Naší činností je navrhování nových výrobků (příp. re-design), interiérů a domů.

Firma se zabývá: -Příprava staveb -přípravná dokumentace: urbanistické a architektonické studie, alternativy řešení -technická dokumentace pro územní a stavební řízení -inženýrská činnost při přípravě a realizaci staveb -výkon TDI -poradenství Realizace staveb -vyšší dodávky -realizace speciálních staveb ...

Zabýváme se: - zpracování projektů rodinných domů. V rámci projekční činnosti BLESKIN.CZ dělá individuální, typové projekty rodinných domů.

Truhlářské práce Návrh a realizace - interiéry Prodej - podlahové krytiny Pokládka - podlahové krytiny Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny Prodej a montáž - interiérové a vchodové dveře

Navrhujeme komplexní řešení a realizace kancelářských interiérů. Vypracujeme návrh dispozičního řešení a dodáme veškerý nábytek včetně doplňků.

PRAGONOR, spol. s r.o. nabízí: -návrhy a komplexní realizace interiérů -prodej elektrického vytápění a regulace NOBO

Zabýváme se především aranžováním a výzdobou interiérů, ale do našich služeb patří i květinová aranžmá pro různé společenské příležitosti a prodej dárkových předmětů. Naše dekorace vyrábíme ze všech dostupných materiálů, tak aby vystihly představy našich zákazníků.

Realitní činnost prodej a pronájem nemovitostí - poradenská činnost - hypoteční úvěry a řešení financování nemovitostí Návrhy a realizace interiérů - návrhy a realizace interiérů - výroba zakázkového nábytku a interiérových doplňků - provozovatel internetového obchodu www.superliving.cz - dovozce designových skopných postelí ...

Nabízíme vám komplexní služby od návrhů až po realizace interiérů na klíč. Provádíme kompletní rekonstrukce bytů a domů, zajistíme veškeré stavební práce a návazně i vybavení kuchyňskou linkou, dveřmi, vestavěnými skříněmi a dalšími bytovými doplňky. Klademe důraz na detail a zajišťujeme dokonalé provedení práce.

Obchod, prodej: - tapety - svítidla. Návrhy (projekt), realizace a vybavení, poradenství: - interiéry. Prodej: - nábytek vč. montáže BRIK, JAVORINA, CALLIGARIS - postele - ložnice - obývací pokoje - sedací soupravy (i kožené) - židle - stoly - jídelní sety - předsíňové stěny - zdravotní matrace - koberce.

Poskytujeme: - kompletní soubor projektových a konzultačních služeb při přípravě staveb, výstavbě či rekonstrukci budov Nabízíme: - zkušenosti s tvorbou a změnami územních plánů. Poskytujeme: - služby v rozsahu od územního plánu až po návrhy interiérů a design.

ČINNOST: -inženýrská -projekční -stavební

Prodej nábytku. Nabídka návrhu, realizace a vybavování interiérů..